Naša uredska kuhinja je gotova. Happy end.

Odlučili smo se za klasiku, jednostavnost i low cost rješenje. Iveral u crnoj boji, radna ploča u boji drva, linijska kuhinja bez gornjih elemenata. Evo kako je ispala naša kuhinja iz Prima salona

Kvaliteta kuhinje, ugradnje, uslužnost, susretljivost… sve vam je top. Veliko hvala svim Prima djelatnicima. Kuhinja je ispala još bolje nego što smo očekivali. – Ovaj komentar sam poslala Primi nakon procesa narudžbe, dizajniranja i ugradnje kuhinje po mjeri i potpuno stojim iza svake riječi.

Naime, pričala sam vam o našoj novoj kuhinji u uredu te našim favoritima, dilemama, moodboardima, odlukama…

Iako smo krenuli s idejom da želimo malu slatku funky kuhinju – odlučili smo se za potpunu jednostavnost. Odabrali smo model Liberta s crnim frontama, crnim korpusom i s radnom plohom u uzorku natur svijetlog hrasta.

S obzirom na to da je riječ o uredskoj kuhinji, odlučili smo se minimalizati broj uređaja koje smo sveli na sudoper i zamrzivač te da nam nisu potrebni gornji elementi.

Na taj način, uspjeli smo uvelike racionalizirati trošak, a i iskoristili smo akciju Mjesec kuhinja u Prima salonima s velikim popustima na drvene elemente.

Kako smo zadovoljni?

Jako. Uživam što si mogu napraviti kavu, čaj, popiti čašu vode kad god poželim. Bez da igdje idem mogu cvijeću promijeniti vodu, oprati vazu, oprati voće…

Sretna sam da u uredu imam dodatni prostor za spremanje raznih dekoracija i meni važnih sitnica. Tolomeo lampa, Anna G. otvarač za vina, Starckovo cjedilo darovi su moje obitelji koji imaju fukcionalno-estetsku i emotivnu notu. Neki ljudi u uredu drže fotografije svoje djece, ja držim njihove slike kada su bili mali. Crteži “Blatna lokvica” i Zvjezdano nebo” uvijek poprave dan, dovoljan mi je samo pogled na njih…

S obzirom na to da je kuhinja uz izlazak u vrt te blizu vešeraja, koristim ju i kao pomoćni prostor za brojne radove u kućanstvu – za namakanje mrlja na odjeći, ispuštanje vode od sušilice, ispiranje posuda za cvijeće, pranje rukavica, krpa, alata te mnoge druge praktične stvari koje otkrivam po putu.

A jedna od tih korisnih stvari dogodila se baš prošlog vikenda. U goste su nam stigli prijatelji, a nažalost nisam imala vremena za pripremanje jela pa sam naručila pizze. Iako smo bliski, grozno mi je servirati pizze na kartonu, a još mi je nepraktičnije pred svima prebivati pizze s kartona na dasku. Znam da će biti komentara: “Ma ne treba. Nemoj se mučiti…!” No, pizza na kartonu mi je horor.

I zato sam se poslužila lukavstvom. Unijela sam pizze kroz drugi ulaz u našu uredsku kuhinju. U njoj sam u miru pizze servirala na daske, lijepo sve posložila po mojim kriterijima i odnijela ih gostima za blagovaonski stol.

Zavladalo je oduševljenje. Divno je imati jednu backoffice kuhinju u kojoj u miru možete sve servirati onako kako vi želite. Neko dodatno mjesto gdje držite rashlađeni šampanjac, tortu koja nije stala u hladnjak i zapravo je iznenađenje…

Već vidim kako će ova kuhinjica uvelike nadrasti uredske potrebe i postati naš tajni joker.

Ako vas zanimaju detalji o tome kako smo birali kuhinju – evo link na prvi i drugi nastavak serijala.

I za kraj, jedan podsjetnik. U svim Prima salonima do 18. listopada traje akcija Mjesec kuhinja s uštedama do 60% na sve kuhinje po mjeri, 55% na sve modularne i blok kuhinje te besplatnom izmjerom i prijedlogom idejnog rješenja kuhinje. Uz to, kupci na poklon dobivaju i perilicu posuđa Gorenje. Evo i linka na kojemu možete saznati više detalja.

Evo još par fotografija za inspiraciju…