Premijera: prvi post u životu ili sretan rođendan Ivana

Ivana Valter Zuban je naša nova D gošća, a ovo je njezin prvi post, ne samo ovdje, nego u životu. Ivana je imala rođendan… Pročitajte što si je poželjela i kako je provela taj dan

Danas krećemo s onim o čemu sam vam pričala. Nakon Ane s bloga Mjesto za kavu, dblog je ugostio i Ivanu Valter Zuban. Ivana je još jedna od onih uspješnih žena, pr-ica, 30+, s dvoje djece i uspješnim balansiranjem između poslovnog  i privatnog života. U njenom dnevnom, ponekad i tjednom rasporedu, ipak ima malo vremena i za neke svoje sitne gušte.  Ona vam, naime, jako voli dekoriranje, stiliziranje, uređivanje svakodnevice, a posebice dekoriranje malih obiteljskih evenata…

Prošli vikend Ivana je imala rođendan… Beskrajno sam sretna da smo je nagovorili i da i ona po prvi put piše blogerski post…

Uživajte i uskoro ponovno čitajte Ivanu.

B.

DRAGA IVANA, SRETAN ROĐENDAN!

Bok, ja sam Ivana.

Mama. Žena. Sestra. Prijateljica. Espresso-Papiri s uzorcima-Girlande-Cvijeće… Čokolada-Lover, a ovo je moj prvi post.

Ivana Valter Zuban

Oduvijek sam htjela pisati blog… htjela, ali ništa nisam poduzela da to i učinim. Nikad nije bilo idealno vrijeme, a ništa se nije promijenilo samo se dogodila jedna fina kava s Bobom, kada me pitala bi li tu i tamo nešto napisala na njenom blogu? Na Dblogu? Ma daj, stvarno? Moj prvi, naravno bez razmišljanja, odgovor bio je apsolutno da. Obožavam šarene papire, girlande, cvijeće, slamke koje jedan stol čine sve samo ne običnim, no racionalni jarac u meni imao je milijun razloga zašto ne.

No eto me, tu sam prvi put javno. Nakon nekoliko pokušaja tipkanja prvih slova odlučila sam da ću samo krenuti pa možda i ne bude tako strašno.

bloglovin.com

Kako vjerujem da se sve u životu događa upravo kada treba, vjerujem da je i mojih 38 dovoljno dobar razlog da podijelim male stvari koje moj, vaš, bilo čiji rođendan mogu učiniti još većom srečicom (da, s tvrdim Č). Jer srečica su one male stvari, mali momenti, ono što nas čini stvarno sretnima, to su oni trenuci kada nam ne treba uopće puno, a pune nam srca i razvlače osmijeh preko cijelog lica. Rođendan jedne 35+ godišnjakinje (ok, 38) u mojim očima treba svega par sastojaka kako bi bio idealan.

Iva Valter Zuban

Torta, cvijeće, čokolada u svim oblicima i pokoja girlanda samo su kulisa za ono najbitnije, zajedničke trenutke s obitelji i prijateljima.

Iva Valter Zuban

Meni je rođendan baš prava sreČica, ona prava s tvrdim Č jer puni srce i mami osmijeh koji se ne skida tako lako. Za mene je to dan kada mi uopće ne treba puno jer ono najvažnije već imam (znam, zvuči malo otrcano, ali to je fakat tako).

Ivana Valter Zuban

OK bilo bi genijalno da je i kaput koji škicam već mjesecima napokon na sniženju. No, nije bitno, stvarno nije bitno.

Iva Valter Zuban

Kava s najboljim prijateljicama, šetnja do najdraže cvjećarnice, igranje s klincima jer dugi je vikend i, za kraj dana večera, s prijateljima. Toliko toga stane u samo jedan dan.

Remake

A što sam si poželjela? Vrijeme, samo malo više vremena da kuham još više, da stignem rezuckati papir i slažem girlande još češće i da napokon naučim raditi one divne vijence za vrata.

perfect-imperfect.com