U Centru Kaptol otvorena je još jedna lijepa poliklinika

Vodimo vas u Le Clinic, stomatološku polikliniku koju je uređivala arhitektica Andrea Hržić

Centar Kaptol postaje ne samo mjesto zabave, shoppinga i zanimljivih ureda, nego sve više i zdravstveno-beauty centar. Nakon nekoliko divnih frizerskih salona, teretane, sportsko-edukativnog centra, poliklinike Milojević, optike, ljekarne… na red je došla i stomatološka ordinacija.

Naime, nedavno je otvorena moderna stomatološka klinika Le Clinic, specijalizirana za vrhunsku estetiku osmijeha. Le Clinic je osnovala i vodi doktorica dentalne medicine Tamara Žaja, specijalistica stomatološke protetike, koja iza sebe ima bogato dugogodišnje iskustvo u vodećim dentalnim klinikama.

Među uslugama koje Le Clinic nudi posebno se ističu dentalna estetika za ravne i blistave zube, implantologija, ortodoncija i estetika lica.

Unutarnje uređenje osmislila je arhitektica Andrea Hržić, vođena željom vlasnice da prostor bude suvremen, s odabranim dizajnerskim i umjetničkim komadima, ali i ugodan kako bi se pacijenti mogli opustiti i kako bi im bilo što ugodnije.

Uz čekaonicu koja zrači toplinom i stvara opuštajuću atmosferu, svaki detalj prostora pažljivo je promišljen kako bi se stvorila harmonija između funkcionalnosti i estetike. Da bi se zadržala privatnost korisnika, duž staklene stijene postavljene su mrežaste zavjese u cijeloj duljini, a prema čekaonici je oblikovana staklena opna od poluprozirnog stakla u boji koje propušta svjetlost, a brani direktne poglede.