Dnevni boravak? Hotel od 5 zvjezdica? Ne, poliklinika

Počinje era novih poliklinika koje podsjećaju na luksuzne hotele. Vodimo vas u Esteru, novu dermatološku polikliniku dr. Maje Kolić i Ane Volk

Navikli smo na kafiće koji podsjećaju na dnevne boravke. Jednako tako, sve više ureda  izgleda ležernije, poput dnevnih boravaka ili lobija u luksuznim hotelima. Nakon kafića i ureda, dolazi era divnih poliklinika.

Danas vas vodimo u dermatološku polikliniku Estera u Trpinjskoj ulici u Zagrebu koju su pokrenule dr. Maje Kolić i Ane Volk.

Maja i Ana dvije su prijateljice. Obje zaljubljene u estetiku, dizajn, ljepotu, njegovan izgled, zdravu kožu… Maja je dermatologica a Ana je poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu. Udružile su svoje snage i pokrenule polikliniku s ciljem da pružaju vrhunsku medicinsku njegu kao u hotelu s 5 zvjezdica.

Bitan dio te priče je svakako divan interijer s odabranim dizajnerskim komadima i nježne, svijetle boje u bež tonalitetu koje asociraju na okosnicu rada klinike – našu kožu.

Za dizajn i uređenje prostora zaslužni su arhitekti Zrinka Mustać i Vedran Pavlović koji su napravili funkcionalan, ali istovremeno i vrlo upečatljiv interijer inspiriran skandinavskom estetikom i najaktualnijim svjetskim trendovima.

Uživajte u fotografijama.