Ljepota, zdravlje, umjetnost. Idemo u polikliniku Milojević

Zavirimo u novu beauty oazu u Kaptol centru koju je projektirala arhitektica Andrea Hržić Šesnić iz Arhitektonskog ateliera Hržić

Šetnja po Centru Kaptol postaje sve uzbudljivija. Uz novootvorene dućane, lokale te kino ondje će vas dočekati nekoliko zanimljivih poslovnih prostora. Ured kreativne agencije Brigada i redakcija portala Journal samo su neki od tih novih zanimljivo uređenih poslovnih prostora, a odnedavno im se pridružila i poliklinika Milojević.

Bosnic+Dorotic

Poliklinika Milojević jedna je od najsuvremenijih anti aging poliklinika u regiji, a upravo tako izgleda interijer nove poliklinike koju je projektirala arhitektica Andrea Hržić Šesnić iz Arhitektonskog ateliera Hržić.

Bosnic+Dorotic

Poliklinika se prostire na više od 300 kvadrata, sastoji od osam soba za tretmane te zajedničkog lobija, a prostorom odiše funkcionalnost, elegancija, estetika, umjetnost, dobar dizajn…

Bosnic+Dorotic

Sam ulazak u Polikliniku doživljaj je za sebe s pomno odabranim bojama, materijalima, umjetninama, opuštajućom glazbom…

– Željeli smo stvoriti prije svega dojam ugode zadovoljavajući sve medicinske kriterije koje mora imati objekt poput poliklinike. Ugodu smo ostvarili prostornom organizacijom, organskim formama, odabirom materijala… – otkrila nam je arhitektica.

Bosnic+Dorotic

Obzirom na specifičnu djelatnost, ekskluzivnost prostora postiže se i svim unikatnim elementima opremanja kao što su ugradbeni namještaj, signalizacija komunikacijskih hodnika i umjetnine na zidovima koje se pojavljuju u svim prostorima poliklinike.

Bosnic+Dorotic

Umjetnine su specijalno dizajnirane upravo za ovaj prostor, a na apstraktan način ilustriraju pojedine segmente djelatnosti poliklinike. Za ideju su zaslužni dizajneri iz studija Šesnić & Turkovićm u suradnji s arhitektima, a za realizaciju akademski umjetnici Matija Plavčić i Vjeran Palijan. Glavni motiv uvijek je koža, koju kroz apstraktne oblike tretiranja raznih materijala provlače kao zajednički element te iz naboranog, ispucalog, opuštenog i nepravilnog elementa kroz kontrastnu tamnu liniju (koja simbolizira neki vid tretmana kojim se poliklinika bavi) pretvara u umireni, pravilniji, ravni, glatki element.

Bosnic+Dorotic

Glavni znak Poliklinike Milojević također je nastao u suradnji s jednim od naših najvećih umjetnika u staklu – Jeronimom Tišljarom.

U sklopu nove poliklinike, nalazi se i ekskluzivni concept store, a moguće je kupiti dermokozmetiku najboljih svjetskih brendova.

Bosnic+Dorotic

Ono što će mnoge zanimati je da je u Poliklinici Milojević odsada u Hrvatskoj dostupna posebna nova tehnologija za uklanjanje tetovaža svih boja, hiperpigmentacija i frakcijski laser te carbon peel tj. Holywood peel.

Zavirite u fotogaleriju Poliklinike koju potpisuje fotografski dvojac Bosnic+Dorotic. Za otvaranje slika kliknite na sliku ispod.

Wordpress Gallery Plugin Free