The Loft. Novo mjesto za malo drugačija vjenčanja

Što kažete na vjenčanje u shopping centru? Kada vam pokažem slike možda promijenite mišljenje…

Dobivam fotke od PR agencije s bajkovitim slikama novo uređenog prostora za vjenčanja. Mjesto se zove The Loft i jako je trendovsko, instagramično, idilično…

Ono što mi odmah upada u oči je da u priopćenju nigdje nema adrese, samo neodređena lokacija: zapadna vizura grada – čarobno mjesto s velikom terasom.

Meni se pali lampica u glavi, a i provjeravam lokaciju na Googleu. Westgate shopping centar.

I da, kužim zašto u PR tekstu nema točne lokacije, makar je zapravo jako cool udati se u shopping centru.

U svijetu su veliki trend prenamjene objekata radi očuvanja infrastrukture – ako se crkva može prenamijeniti u disco club ili restoran, splav u urede, a škole u stanove, ne vidim razlog zašto bi bio problem udati se u dvorani u shopping centru – posebice kada je ovako uređena.

Kada se vrata zatvore ionako ulazite u bajku, jednako kao u Katranu i Gardenu, Kuglani i ostalim popularnim mjestima za vjenčanja.

Dvorana prima do 280 uzvanika, a može se koristiti i za razne party-e, domjenke i ostale evente, a arhitekturu i dizajn interijera potpisuju Arhitektri, arhitektonski ured koji je jedan od najvećih stručnjaka za ugostiteljske objekte u Hrvatskoj.

Oni su zaslužni za uređenje gotovo svih Leggero barova, Batka grill, Torterie macarona i ostalih popularnih mjesta u gradu i svakim novim projektom zaista potvrđuju svoj status.