Omg, krokodilska koža na zidu. Da ili ne?

Vapneni, betonski zidovi, industrijski s pukotinama, s efektom bakra, drva, krokodilske kože, kravlje kože… oni ih imaju 888 vrsta

Često pričamo o feature wallovima, odnosno o onom jednom zidu u prostoriji ili stanu koji plijeni pozornost i koji je nositelj pažnje u interijeru.

On privlači pažnju na sebe vješto odvlačeći pozornost od nekih manje atraktivnih stvari…

Jeste li spremni za neku hrabru tapetu? Puno puta sam vam pisala o njima i pokazivala svoje favorite.

KOMAR / MEBLO TRADE

No, znam. Nisam se ni ja još uvijek odlučila…

No, možda će vam se ovo više svidjeti…

KOMAR / MEBLO TRADE

Tvrtka Baumit predstavila je svoja nova kreativna rješenja za vanjske i unutarnje zidove.

Uzorak reptila ili cvjetni uzorak, pruge ili efektne pukotine u industrial chic stilu, mramorno vapno svilenkastog izgleda, aha efekt postignut tehnikom struganja, nježno i pastelno obojeno vapno, mediteranski stil, slobodna struktura koja podsjeća na vjetrove stepe…

Ovo su tek neka od brojnih Baumit kreativnih rješenja koja možete preslikati na vanjske i unutarnje zidove.

Kombinirajući različite tehnike nanošenja moguće je postići različite efekte i reljefe, a žbuka je oplemenjena silikonskim vezivom za modeliranje i nudi doista neograničene mogućnosti u dizajnu i veliki izbor mogućih struktura.

– Grubi ili glatki Baumit završni slojevi fasada osim što izgledaju atraktivno i posebno, energetski su učinkoviti. Suhi mortovi i odvažno miješanje boja i tekstura nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Možete birati između čak 888 boja te je dodatno obogatiti metalik sjajem, praškastim glamurom ili jednostavnim mat izborom. Ukoliko se ne možete odlučiti, na raspolaganju su vam naši savjetnici koji će vam reći koja je boja u trendu, koja odgovara vašem karakteru i podneblju gdje živite – kažu stručnjaci iz Baumita.