Ljeto u Pantone bojama za 2023. Big like

Kraljevsko žuta, vatreno crvena, boja breskve, mandarine, cikle… Kare je predstavio kolekciju baš u tim ljetnim bojama.

Boja cikle, mandarine, breskve, macchiato, summer song, vanilla cream… Mislite da nabrajam svoj ljetni meni? Ne – upravo to su boje za ljeto 2023. Naime, kao što je Pantone predvidio krajem prošle godine, upravo su ove boje proteklih tjedana zavladale ljetnim kolekcijama.

Kraljevsko žuta, vatreno crvena, boja breskve, mandarine i boja unutrašnjosti cikle sjajno su oživjele interijere, baš kao i boje love bird i summer song.

Koje su to uopće boje? Love bird je boja svježe zelene trave, a summer song je nježno plava boja koja podsjeća na horizont – na točku spajanja neba i mora… Divni nazivi, zar ne?

No, kako te boje uklopiti u interijer?

Ideje ima Kare koji je predstavio kolekciju garnitura za sjedenje Peppo – baš u tim živahnim ljetnim bojama. Peppo je najnovija kolekcija namještaja zaobljenih linija koja se sjajno uklapa u trendi interijere. Tabure, fotelja, stolić ili sve to odjednom… to je Peppo – namještaj koji pruža mnoge mogućnosti i unosi veselje u dom.

Poput kuglica sladoleda, bobica voća… možete ga kombinirati kako god vam se sviđa, a izvrsno će pristajati u bijele, sive, bež i off white interijere.

Stručnjaci kažu da su vesele boje izvrstan način kako da brzo i efektno osvježite dom. No, prije nego što vam pokažemo naše favorite za brzinski ljetni makeover – evo jedne dobre vijesti.

Peppo i sve sjedeće garniture i fotelje u Kareu su na popustu do 30.6. Evo linka na akciju.

I za kraj, evo naših 20+ favorita iz Karea koji će unijeti ljetno veselje, živost i ležernost u interijer.