Kare je predstavio novitete. Inspiracija su 70-te

Narančasta, crvena, žuta, ultramarin, bordo, zelena, geometrijski uzorci… Vratila nam se moda 70-ih u interijere. Evo noviteta iz Milana

Narančaste fotelje od bouclea, zaobljene forme, lusteri s šarenim staklenim kuglama, geometrijski uzoci… miriše na 70-te. Ako ste ljubitelj jarkih boja, upečatljivih detalja, geometrijskih uzoraka – to je to. Hrabri interijeri s prizvukom 70-ih vratili su se ponovno u modu.

Naime, ovo je onaj period u godini kada predstavljamo mnoštvo noviteta i kolekcija brojnih svjetskih brendova, a danas vam predstavljamo novu kolekciju Karea koja je bila predstavljena u Milanu na Salone del mobile.

Hrabro, upečatljivo, veselo, s prizvukom 60-ih i 70-ih – glavne su odrednice nove Kareove kolekcije, a prije no što vam pokažemo kako je to izgledalo u Milanu, evo par komada koji su nam se najviše svidjeli.

In su debeljuškaste sofe koje pružaju udobnost. Od sofe želimo da se u nju možemo udobno zavaliti, da nam pruža potporu, utočište…

Upravo zato primijetit ćete da su in i fotelje i taburei koji podsjećaju na gnijezda. Zaobljeno, udobno, prošiveno… te od nezaobilaznog bouclea.

Narančasta, plava, crvena, žuta, zelena, crna, bijela… zvuči nespojivo? Nipošto. Kada se ove boje znalački skombiniraju mogu izgledati vrlo atraktivno.

Btw neke od ovih komada već možete nabaviti u Kareu, a povodom Majčinog dana u tijeku je akcija s popustima na kompletan asortiman. Evo linka na ponudu.

I za kraj uživajte u dašku atmosfere s Kareovog štanda sa Salone del Mobile u Milanu.