Kako najlakše unijeti karakter u svoj dom?

Prima salon na Jankomiru dobio je novu veliku ponudu francuskih dekoracija za dom. Zavirimo u ponudu…

U srcu svakog doma, neovisno o tome koliko ima kvadrata i što je sve smješteno unutar zidova, postoji nešto posebno što naše prostorije čini zaista našima. Tajna se krije u dekoracijama. One su, zapravo, umjetnost koja nam omogućuje da izrazimo svoju osobnost, stvorimo oazu udobnosti i izvor inspiracije. Dekoracije čine interijere jedinstvenima.

Kada kročimo u svoj dom, želimo osjetiti zagrljaj udobnosti. Mekoća jastuka, toplina svjetlosti i miris cvijeća iz vaze na stolu stvaraju atmosferu koja nas umiruje i opušta. Dekoracije nam pružaju mogućnost stvaranja prostora u kojem možemo biti potpuno opušteni i uživati u trenucima mira.

Nova kolekcija dekoracija u Prima salonu na Jankomiru / FOTO: PRIMA

Neporecivo je da uređenje doma igra aktivnu ulogu u stvaranju vaše unutarnje sreće, zato se Prima partnerski povezala s Atmospherom, francuskim brendom dekoracija za dom. Ove moderne dekoracije po pristupačnim cijenama sada su dostupne u Prima salonu na Jankomiru, na adresi Ul. Velimira Škorpika 22.

Prima i Atmosphera imaju zajedničku misiju pružiti vam najbolje za vaš dom kako biste u potpunosti mogli izraziti svoj ukus i svoju osobnost.

Boemsko, romantično, prirodno, suvremeno ili retro… kreirajte svoj svijet uz nove dekoracije / Foto: Prima

Naš dom je naše ogledalo – ocrtava naše interese, navike, želje i ciljeve, a dekoracije su način da taj odraz bude jasan i snažan. Slikoviti umjetnički radovi, udoban namještaj ili sitni detalji koji odaju našu strast prema putovanjima ili hobijima – sve to pomaže stvoriti prostor koji odražava našu jedinstvenu osobnost. Dekoracije su poput pisma koje bez riječi priča priču o nama samima.

Boemski, romantični, prirodni, suvremeni ili retro stil… Lako je kreirati vlastiti svijet uz dekoracije za dom brenda Atmosphera te uz kvalitetan Prima namještaj hrvatskog dizajna i proizvodnje.

Pronađite dekoracije brenda Atmosphera koje najbolje ocrtavaju vašu osobnost / Foto: Prima

Atmosphera je dinamičan brend koji pokreću vrijednosti kao što su sloboda, elegancija i pristupačnost, a fokusira se na dizajniranje interijera. Dio je JJA grupacije, osnovane 1976. godine  i smještene u Francuskoj, koja je uspješno obiteljsko poduzeće pod vodstvom druge generacije, a etablirala se kao europski lider po pitanju dekoracija.

„Brend koji je inspiriran vama i inspirira vas.“ Tako glasi slogan francuske Atmosphere koja vas nastoji izazvati da se počastite uređenjem doma, da dijelite svaki trenutak i organizirate se s lakoćom, da iz dana u dan u svom domu pronađete utočište te da se ne ograničavate u svojim željama i ciljevima, već da beskrajno sanjate.

Inspiraciju za uređenje svog doma u Prima salonu na Jankomiru potražila je i poznata TV voditeljica Jelena Glišić/ Foto: Prima

Posjetite Prima salon na Jankomiru i otkrijte veliku ponudu novih francuskih dekoracija među kojima su ukrasni jastučići, svjetiljke, satovi, svijećnjaci, vaze, posude, ogledala, košare, ukrasno bilje…

Koji god stil uređenja preferirate, u Prima salonu na Jankomiru pronaći ćete dekoracije za sebe, baš poput Jelene Glišić / Foto: Prima

Dopustite svojoj kreativnosti da procvjeta, osjetite udobnost i inspiraciju koju donose dekoracije i stvorite toplu atmosferu koja poziva na dijeljenje trenutaka ljubavi i sreće s obitelji i prijateljima.

Pronađite francusku inspiraciju za eleganciju u svakom kutku vašeg doma / Foto: Prima

Atmosphera dekoracije zasada su isključivo dostupne u Prima salonu na Jankomiru, a uskoro će biti dostupne i u drugim odabranim salonima te na webshopu. Posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći na Prima webu, u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.

Stvorite modernu i toplu atmosferu u svom domu uz novu Prima kolekciju dekoracija / Foto: Prima

PROMO