COCO Maison. Novi brend koji ćete voljeti

Došao je dosta tiho. Tek u jedan dućan u Hrvatsku, a u par mjeseci proširio se u njih osam. Upoznajte nizozemski brend s dekorativnim i trendi detaljima za dom

Detalji čine čuda. Par dobrih komada može spasiti svaki interijer. Zanimljiva vaza s cvijećem, trendi stolić, dekorativna lampa, jastuci u trendi boji i teksturi, zanimljivo ogledalo, sat… Sve su to tajni aduti stilista s kojima interijeri dobivaju ono nešto. Ono nešto zbog čega izgledaju – toplo, dizajnerski, trendovski, upečatljivo, s karakterom i koji vješto maskiraju sve ono što ne trebate vidjeti.

COCO MAISON / PRIMA

I zato smo jako sretni što je nedavno u Hrvatsku stigao nizozemski brend COCO maison, poznatog nizozemskog proizvođača namještaja Habufe.

COCO MAISON / PRIMA

Stigao je prvo u Primin salon u Westgateu, pa na webshop, a sada je već i u Priminom salonu u Velikoj Gorici, Sesvetama, na Kajzerici, Jankomiru te u Bjelovaru, Varaždinu i Dubrovniku…

COCO MAISON / PRIMA

Kako im je krenulo vjerojatno će uskoro biti u svih 58 Priminih salona diljem Hrvatske. Btw da, dobro ste pročitali, Prima ima zaista 58 dućana diljem Hrvatske i najveći je proizvođač namještaja u Hrvatskoj.

COCO MAISON / PRIMA

Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe, mali komadni namještaj, divne vaze…

Kolekcija je jako orijentirana na trendove i u izloženoj kolekciji dominiraju svi dominantni stilovi – od artdecoa, skandinavskog, industrijskog stila, do bohoa, mediteranskog stila s prirodnim teksturama i zemljanim tonovima.

Kako to izgleda možete vidjeti i ovih dana na Danima Orisa gdje će Prima izložiti svoju COCO maison kolekciju i gdje je pripremila posebne pogodnosti za arhitekte i dizajnere interijera. Još jedna zanimljiva informacija, do 13. studenog u Prima salonima  traje popust od 25 posto na kompletni COCO maison asortiman.

Da ne duljim, evo nekoliko mojih favorita s cijenama…