Što danas sve želimo od kućanskih aparata? Dnevnik kućanice novi nastavak

Hoću da je lijep, pametan, elegantan, ali i snažan, da pamti moje želje i navike, da izgleda moćno i skupo… ali da nije. Danas pričamo o kućanskim uređajima

True story. Zove me frendica i govori: E Boba radim kuhinju i trebam negdje kupiti kućanske uređaje – hladnjak i to. Što mi preporučaš? Al’ znaš, ja bi da je lijep, ali da nije preskup.

Da, znam – i da je istovremeno i pametan, zgodan, elegantan, dizajnerski osvješten, ali i snažan, moćan, a opet diskretan… i da pamti sve tvoje želje. Znam sve, jednostavna si, isto kao i s frajerima.

Smijemo se jedna drugoj i u trenu se sjetim da sam prije par dana vidjela da je Gorenje predstavio novu varijaciju svoje uspješne linije – Simplicity i da izgleda jako dobro.

GORENJE

Naime, Gorenjev Simplicity već je godinama jedna od najprodavanijih linija kućanskih aparata jer ju odlikuje dobar omjer cijene, kvalitete, tehnologije, naprednih automatiziranih funkcija i dizajna.

GORENJE

Malo se dvoumim, da li da Ani preporučim Simplicity jer znam da je sve samo ne simple osoba.

Ana, a što kažeš na ovo?

GORENJE

Simplicity – kućanski aparati bez drame. To je nešto za mene – smije se Ana.

Prvi dojam je izvrstan. Uređaji su jednobojni, elegantni, dobro dizajnirani. Dobili su čak i Red Dot za indukcijsku ploču. To, je kaže, veliki plus.

GORENJE

Čita dalje…

– “Prilagodljiva tehnologija prepoznaje navike i potrebe korisnika. Automatski programi osiguravaju savršene rezultate svaki put. Intuitivna kontrola u jednom koraku osigurava jednostavno korištenje iskusnim, ali i novim korisnicima” – zvuči jako obećavajuće kaže Ana.

GORENJE

– “Tehnologija AdaptTech osigurava manje drame s pokvarenom hranom. Ovaj pametan sustav osmišljen je kako bi održao optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite te sukladno tome upravlja temperaturom kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.” To mi treba, telepatski zna što želim – smije se Ana.

GORENJE

A gle tek ovo…

– “AdaptBake – vaš omiljeni recept bez drame. Pećnica će memorirati temperaturne postavke koje ste koristili za svaki prednamješteni program i predložiti zadnju ili najčešće korištenu postavku prilikom sljedeće upotrebe pećnice.” Neću više ni čitati. To je to, napokon da netko misli umjesto mene i da zna što hoću – smije se Ana.

GORENJE

I zapravo je u pravu. Danas je luksuz postao ne misliti. U moru obaveza, moranja, tehnologije i mogućnosti, nekada je stvarno olakšavajuće kada je nešto napokon jednostavno.

GORENJE

Ponekad stvarno svi žudimo za tim “autopilotom” i da ne moramo previše razmišljati.

GORENJE

Upoznajte nove uređaje iz linije Simplicity iz Gorenja.

——————————————————————————————–

Ovaj sadržaj kreiran je u suradnji s Gorenjem, ali je priča u potpunosti istinita. Ana je na kraju kupila Simplicity i vrlo je zadovoljna, a Boba Blašković je kao uvijek napisala tekst iza kojeg stoji s imenom i prezimenom i svojim osobnim stavom.