Pored Ikee se 7. lipnja otvara outlet. Evo popisa brendova

Stigao je popis trgovina i brendova koji će se otvoriti u ogromnom Outlet Villageu u Rugvici. Ja sam malo razočarana…

Armani, Joop, Canali, Gant, Superdry, Michael Kors, Ugg, Tosca Blu, Dsquared, Guess, Benetton, Adidas, Champion, Palmers, Calzedonia, Intimissimi, Mass Shoes, Guliver, NINE WEST, Douglas, Hippy Garden, Xenia Design, Douglas… otprilike to je popis brendova koji će se nalaziti u novom Designer Outletu Croatia pored Ikee.

Znate zašto sam razočarana?

Zato što postoji samo jedan dućan za dom i to Family shop dok su svi ostali dućani pretežno modni. Znam, možda je to očekivano jer se nitko ne želi “tuči” s Ikeom, ali ipak nadala sam se da ima hrabrih i da će barem osvanuti dućani s divnim dizajnerskim posuđem koje redovito pohodim u outletima u Noventi di Piave i Parndorfu…

Novi Designer Outlet Croatia otvara se 7. lipnja oko 17 sati, uz veliki koncert Severine oko 19:30. Na dan otvorenja centar će raditi do ponoći. U petak 8. lipnja te u subotu 9. lipnja, centar će raditi produženo do 22 sata.

Posebne ponude povodom otvorenja bit će otkrivene na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia 30. svibnja. Designer Outlet Croatia svoja će vrata otvoriti 7. lipnja u 17 sati.