Tapecirani namještaj koji se može sprljati, pokisnuti, oprati…

Danas vam predstavljam brend Connubia, talijansku tvrtku koja me oduševila s funkcionalnim namještajem, dobrim dizajnom, odličnim omjerom cijene i kvalitete…

Bez puno okolišanja – danas vam predstavljam brend Connubia i njihovu najnoviju kolekciju koja me potpuno oduševila. Zašto?

CONNUBIA/MEBLO TRADE

Zato što imaju privlačan, trendi namještaj, vrlo visoke kvalitete izrade, što koriste suvremene lagane, ekološke i inovativne materijale, što imaju vrlo fer odnos cijene i kvalitete te što se, možda najvažnije, njihov namještaj jako lako održava.

CONNUBIA/MEBLO TRADE

Naime, svi mi nespretni i brzopleti ljudi, kojima često padaju stvari iz ruke te koji imaju i takvu djecu, znamo da tapecirani namještaj i svijetle boje nisu za nas.

CONNUBIA/MEBLO TRADE

Prolijevanje, kapanje, prskanje je svakodnevica, a kada je u pitanju vanjski namještaj često nam usfali i samodiscipline te vremena da jastuke maknemo i zaštitimo od iznenadnih proljetnih i ljetnih pljuskova.

CONNUBIA/MEBLO TRADE

Connubia ima namještaj koji u potpunosti nepromočan i koji ne upija, tako da je idealan za outdoor, ali i indoor upotrebu.

Naime, nova njihova kolekcija namještaja briše granice indoora i outdoora te pokazuje namještaj koji savršeno pristaje i vanjskim i unutrašnjim prostorima.

CONNUBIA/MEBLO TRADE

Ta fleksibilnost korištenja dodatna je kvaliteta, a outdoor namještaju daje vedrinu, trendi izgled i finoću koja je obično rezervirana više za indoor kolekcije namještaja.

Prije no što vam pokažem svoje favorite iz Connubijine kolekcije namještaja, reći ću vam par riječi o brendu.

CONNUBIA/MEBLO TRADE

Connubia je renomirana talijanska tvornica s dugom tradicijom proizvodnje koja je dugi niz godina postojala pod brendom Connubia by Calligaris. Prošle godine, kada su se usred pandemije donosile mnoge prijelomne odluke, grupacija Calligaris Group odlučila je da je Connubia dovoljno snažan i prepoznatljiv brend da svoj put može krenuti samostalno, bez Calligarisa.

Baš zbog toga, angažirano je mnogo mladih dizajnera koji su unijeli svježine i inovativnosti u brend te stvorili mnoštvo novih proizvoda koji do sada nisu postojali dok je brend bio pod etiketom Calligarisa.

CONNUBIA/MEBLO TRADE

Regali, police, stolovi, stolice, stolići, outdoor namještaj, samo su dio nove ponude koju možete proučiti na ovom linku te razgledati i u salonima Meblo Tradea.

Evo linka, a sada i top 20+ mojih favorita. Btw ove prve stolice imam već nekoliko godina u apartmanu i još uvijek sam oduševljena s njima. Izvrsno potrošenih 500-injak kuna po stolici.