Ne mogu dočekati ljeto u vrtu. Zapravo ljeto uopće.

Good news – par sunčanih dana je na vidiku. No, nakon njih opet kiša… Vjerujem da nam je svima dosta ove “jeseni” i da željno očekujemo ljepše vrijeme. A do tada… unesimo malo ljeta u svoj dom

Ne mogu dočekati ljeto i barem par dana plavetnila. Sunce i more, bilo bi naravno idealno, ali već i par dana zaredom bilo kakvog sunca bilo bi divno.

CONNUBIA / MEBLO TRADE

Jedva čekam sjesti u vrt i uživati u suncu, povjetarcu, mirisima lavande… Ležaljka, suncobran, neko osvježavajuće piće, glazba iz zvučnika… i napokon ljeto, puno planova na vidiku.

CONNUBIA / MEBLO TRADE

Hoćemo sunce i ljeto!

A do tada, pripremila sam vam par prijedloga kako unijeti ljeto u svoj dom (pa čak i kad ga nema na vidiku).

1. Svijetle boje, juta i lan uvijek nas asociraju na ljeto i odmor te su izvrstan brzinski način kako da u dom unesemo ljetni mood opuštanja i ležernosti.

LA FORMA / MEBLO TRADE

Za one hrabrije, uvijek je aktualna igra s plavim detaljima koji u našoj podsvijesti evociraju idiličnu sliku Mediterana…

2. Ponekad je dovoljan samo i jedan cvijet da bi dom izgledao ljetno. I naravno tepih koji podsjeća na marokanske kilime.

LA FORMA / MEBLO TRADE

3. Zelenilo i egzotično bilje uvijek nas podsjećaju na ljeto i divne daleke tropske krajeve. A zašto dašak tog mooda ne unijeti u svoj dom?

LA FORMA / MEBLO TRADE

4. Iskoristite svaki slobodan trenutak i duge dane za odlazak u prirodu. Piknik s prijateljima može započeti i na nakon posla… zato su uvijek popularna praktična dva-u-jedan rješenja.

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Naime, pričala sam vam o multifunkcionalnim Nikki Amsterdam zvučnicima koji su istovremeno i rasvjeta, zvučnik i “hladnjak” za cugu. Ljetni must have dodatak svakoj vikendici, vrtnoj zabavi, pikniku…

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

5. Napravite si svoju idilu čak i ako je oko vas kaos. Šljunak umjesto trave? Nema veze! Uživat ćete u svojoj garnituri bez obzira što vrt/terasa/balkon nije savršen.

LA FORMA / MEBLO TRADE

6. Ljeto je doba improvizacije i spontanosti… Ako još niste nabavili ništa od vrtne opreme, još uvijek stignete…

CONNUBIA / MEBLO TRADE

Puno hvala Meblo Tradu na divnim slikama koje su inače dio njihovog vrtnog asortimana kojeg možete istražiti na ovom linku.

BTW za vikend u Meblo Tradeu kreće vikend akcija s velikim popustima i do 50 posto na kuhinje, namještaj, opremu za dom. Evo linka i na tu ponudu.

Uživajte još malo u divnim fotografijama: