Nešto jako cool za partyje i vrtne zabave

Uzmeš Nikki Amsterdam i imaš genijalan party. No, Nikki nije neki poznati DJ, nego nešto posve drugo. Upoznajte brend s brojnim funkcijama

Znam da Nikki Amsterdam zvuči kao neki poznati DJ, ali vjeruj mi nije – to je brend zvučnika s brojnim funkcijama. Da brend, ne bend. I ne, nisam poludila, stvarno pričam o zvučnicima.

Otprilike tako je zvučao moj razgovor s prijateljem kojeg sam nagovarala da za svoj brod uzme zvučnik brenda Nikki Amsterdam.

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Zašto? Zar se ja odjednom razumijem u zvučnike? Ne, ali znam da je estetika važna i da nije nebitno kako izgledaju zvučnici iz kojih dopire glazba, pogotovo ako trebaju imati više funkcija jer je prostor mali.

Evo, o ovome pričam.

Dakle, o party zvučnicima koji istovremeno reproduciraju glazbu, svijetle, mijenjaju boje i imaju neke posebne funkcije, a idealni su za brodove, terase, vrtove…

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Neki od njih su stalci za piće, a ovisno o veličini u njih možete staviti šampanjac, dva… ili možda ipak puno više pića…

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Piće bit će rashlađeno, atraktivno će izgledati mijenjajući boje te djelovati poput svjetlećih skulptura, a još važnije od toga: Nikki Amsterdam ima svoju primarnu funkciju – bluetooth zvučnik kojeg reguliraš preko aplikacije na mobitelu.

Neki izgledaju poput kugle i mogu se okačiti na stablo te izgledaju poput lampe ili lampiona.

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Postoji i model koji izgleda kao stolac na kojeg možete sjesti i koji će također reproducirati glazbu i svijetliti, a dobra vijest je da je pogodan i za interijere i eksterijere te je lagan, tako da u njemu možete uživati gdje god vam zatreba.

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Od vrtnog partyja do dodatnog stolca u dječjoj sobi, a imaju i model koji izgleda kao bačvasti šank koji svijetli, mijenja boje, reproducira glazbu…

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Ipak, model koji je mene najviše oduševio je Nikki Amsterdam difuzor kojeg sam dobila kao božićni poklon i koji je od tada pa do sada praktički svaki dan upaljen.

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Naime, on funkcionira kao difuzor zraka u koje stavljate eterična ulja, a istovremeno izgleda kao ambijentalno svjetlo koje može mijenjati boje ili pak svijetliti jednolično. Kada ga ugasite izgleda kao dekorativna skulptura s profinjenim kožnim detaljima, a i tada ga možete upotrebljavati kao difuzor eteričnih ulja s timerom.

Ravensara je postala naša konstanta, od trenutka kada sam pročitala da je to antivirusno ulje i da u kombinaciji s ovlaživanjem zraka pomaže u prevenciji od koronavirusa. Kada se zaželim nekog drugačijeg mirisa tu je zeleni čaj, limunska trava, cimet… a u posljednje vrijeme difuzor nas i spašava protiv komaraca jer u njega nakapam nekoliko kapi citronele, lavande, limunskog eukaliptusa i pravac na terasu…

NIKKI AMSTERDAM / MEBLO TRADE

Dobra vijest je i da s kupnjom Nikki Amsterdam difuzora dobivate kit od 6 eteričnih ulja, a odnedavno je brend Nikki Amsterdam dostupan i Hrvatskoj i to u salonima Meblo Tradea te na njihovom webshopu. Btw Nikki Amsterdam im je do 31. srpnja na popustu od 20 posto.

Evo linka i fotogalerije.

Wordpress Gallery Plugin Free