Što predlažu mame? Ideje za uređenje dječjih soba.

Neke od njih idu na minimalizam, a kod drugih svaki detalj krade pozornost. A što im je zajedničko? Sve one stvorile su pravi mali raj za svoje klince u kojima oni spavaju, igraju se, uče te, najvažnije, uživaju. Upoznajte moje favorite među mamama na Instagramu

Da. Sve se mijenja. Nekada smo se inspirirali po šarenim magazinima i katalozima, a danas puno više klikamo i surfamo… Pinterest, Bloglovin’, Instagram… samo su neke od platformi koje pratimo u potrazi za inspiracijom.

Nedavno sam vam pokazala stiliste, fotografe, dizajnere koje ja volim pratiti na društvenim mrežama, a danas na red dolaze Instagram mame sa svojim divnim dječjim sobama. Pa, krenimo…

Love Taza

A sad nešto posve drugačije. Jedna od najpopularnijih „mama-influencerica“ koju prati više od 450.000 ljudi je Naomi Davis, za čiji se dom može reći kako definitivno nije jedan od onih “iz kataloga”. Ona i suprug Josh imaju petero djece, a ulaskom na njezin profil ulazite u jedan šareni i vrlo dinamičan svijet.

Njihova dječja soba definitivno nije nešto što će se svidjeti ljubiteljima skandinavske jednostavnosti, ali meni je zanimljiva jer je životna i autentična. Da, ovo je soba u kojoj spava troje djece.

Love Taza

Na svom blogu “Love Taza” Naomi je podijelila priču o tome kako to izgleda kada troje djece spava u jednoj spavaćoj sobi te priču o svom odrastanju u kojem je cijelo djetinjstvo i tinejdžerstvo dijelila sobu s barem jednom sestrom te to smatra velikom prednosti u odrastanju.

I ja sam cijeli život spavala sa sestrom u sobi i to doista smatram velikom prednošću u životu.

Love Taza

Njezina djeca imaju i jednu posebnu sobu samo za igranje i čitanje, a budući da djeca vole čitati o svemiru, soba je tako i uređena.

Love Taza

Ova soba skriva i zanimljiv detalj – njezin muž Josh na cesti pored škole pronašao je školsku klupu i stolac, malo je renovirao i pomoću naljepnica učinio je još više „školskom“.

Love Taza