Što predlažu mame? Ideje za uređenje dječjih soba.

Neke od njih idu na minimalizam, a kod drugih svaki detalj krade pozornost. A što im je zajedničko? Sve one stvorile su pravi mali raj za svoje klince u kojima oni spavaju, igraju se, uče te, najvažnije, uživaju. Upoznajte moje favorite među mamama na Instagramu

Da. Sve se mijenja. Nekada smo se inspirirali po šarenim magazinima i katalozima, a danas puno više klikamo i surfamo… Pinterest, Bloglovin’, Instagram… samo su neke od platformi koje pratimo u potrazi za inspiracijom.

Nedavno sam vam pokazala stiliste, fotografe, dizajnere koje ja volim pratiti na društvenim mrežama, a danas na red dolaze Instagram mame sa svojim divnim dječjim sobama. Pa, krenimo…

Instagram: @3elfenkinder

Iza ovog profila na Instagramu krije se Ilona, mama troje, kako ih sama naziva, “divljaka”, a ujedno ima i divan smisao za uređenje interijera.

U ovim dječjim sobama definitivno ima nešto smirujuće… Svijetlo sivi zidovi fantastično su se uklopili s drvenim komadima namještaja, lanom i jutom, a upravo takvi komadi prevladavaju u cijelom prostoru.

Instagram: @3elfenkinder

U njenom domu svaki detalj krade pozornost, ali opet prostor izgleda jednostavno i pročišćeno.

Instagram: @3elfenkinder