Jesu li nam interijeri postali preslični?

Potpuno sam fascinirana tapetama. Upoznajte još jedan francuski brend za tapete i tekstil koji je odnedavno proširio svoj asortiman na detalje za dom – poplune, jastuke, pokrivače, ogledala…

Često čujem i čitam u vašim komentarima da su nam svi stanovi postali isti. Namještaj iz Ikee, Lesnine ili Emmezete, dekoracije iz Jyska, Zare Home, eventualno fotelja iz Prostorije, OutofBoxa ili Themelije ili neka dizajnerska lampa ili luster…

Élitis

I da. U prvu ste. Tržište nam je još uvijek premaleno, a s druge strane još uvijek većina želi imati ono što ima susjed.

Élitis

Zato vjerojatno i trgovine imaju dosta sličnog asortimana i malo tko se usuđuje naručiti nešto drugačije…

Élitis

Ja se danas ne mislim baviti tom tematikom, niti tražiti neke nove, zanimljive brendove koje bi voljela imati u Hrvatskoj.

Élitis

Ali ono što ću vam danas pokazati su tapete koje bi vrlo lako u potpunosti mogle promijeniti svaki prostor i zaokrenuti njegov karakter. I naravno skrenuti pozornost s vrlo običnog i standardnog namještaja.

Élitis

Naime, već sam vam pričala o takozvanim wall tapetama koje su veliki trend u svijetu, a jedan od brendova koje sam relativno nedavno otkrila i koji mi se svidio je francuski brend Élitis.

Élitis

On je ove godine proslavio 30. rođendan, a za sebe kažu kako kombiniraju kvalitetu, vrhunsku uslugu i ljepotu. Sve u skladu s najvišim standardima koji zadovoljavaju kriterije najzahtjevnijih na tržištu.

Élitis

Surađuju s arhitektima i dizajnerima, a rezultat su divni dekori, kako u kućama i stanovima, tako u hotelima, restoranima, klubovima, restoranima, kazalištima…

Élitis

Tek nedavno, točnije prije dvije godine, otvorili su svoj showroom je Parizu, a nakon toga i u Milanu, Berlinu i New Yorku. Osim tapeta i tkanina svoju ponudu su proširili na vaze, posude, ogleda, jastuke, poplune, prekrivače i ostali asesoar.

Élitis

Zgodno je što je svaka kolekcija koju osmisle zaokružena cjelina, tako da su moguće kombinacije sličnih tapeta, jastuka, popluna, vaza… sve što se uklapa u mood kolekcije.

Élitis

A mood je uvijek nekako raznobojan, živahan, opušten… onako kao da smo vječno na nekom divnom ladanju, odmoru…

Élitis

U njihovom proizvodnom programu imaju nekoliko linija koje su prvenstveno namijenjene visokim i strogim standardima u ugostiteljstvu, hotelima te zdravstvenim i javnim ustanovama. Materijali su ultra-otporni, pogodni su za održavanje, što je vrlo važno zbog higijene i anti-bakterijskih tretmana koji su nužni na takvim mjestima.

Élitis

Zavirite u moje favorite iz nedavnih kolekcija tapeta i ostalih asesoara…