Thai fish cake u Dežmanu? Može!

Prije par dana predstavljen je obnovljeni Dežman. Popularni zagrebački bar ponovo je proširio prostor i ponudu jela.

Dežman je bar u centru Zagreba koji konstantno “radi na sebi”. U četiri godine postojanja već se proširio na Dežman mini bar, zatim dodao i suvremeno opremljenu kuhinju u podrumskom prostoru, a ove godine je došao red na proširenje sjedećeg prostora za novih 16 kvadrata.

Uređenje novog dijela potpisuje arhitekt Vedran Jukić koji je uspješno iskoristio ekspresivne kvalitete Marmoreala, prefabriciranih terazzo ploča od raznobojnog mramornog agregata, koje je razvila britanska tvrtka Dzek u suradnji s dizajnerom Maxom Lambom.

Ljeti prostor funkcionira kao proširenje ulice jer se staklena fronta u potpunosti otvara, a novost u Dežmanu je i novi Chef Velimir Cindrić koji je sa svojim timom kreirao i novi jelovnik. A to je pak priča za sebe, pa zato… isprobajmo!