Frizerski saloni postali su novi dnevni boravci

Teuta Mesaroš otvorila je svoj divni novi frizerski salon u Centru Kaptol kojega su uređivali Studio Franić Šekoranja. Upravo to, povod je za popis frizerskih salona s najljepšim interijerima u Zagrebu…

Vrijeme je luksuz. Rijetko ga imamo onoliko koliko želimo. Rijetko ga provodimo kako želimo. A onda kada i izdvojimo par sati za sebe – želimo uživati. Uživati u usluzi, ambijentu, atmosferi, interijeru…

Upravo zato su kafići, restorani, zubarske ordinacije, poliklinike, frizerski, kozmetički saloni… počeli sve više pažnje posvećivati interijeru i udobnosti.

DUŠKO VLAOVIĆ

Jedan od takvih prostora nove generacije je novootvoreni frizerski salon Teuta u Centru Kaptol koji se prostore na 300 kvadrata, a ostavlja dojam velikog prostranog stana uređenog u wabi sabi stilu.

DUŠKO VLAOVIĆ

– Osjetila sam da je sada pravo vrijeme za promjenu i htjela sam nešto sasvim drugačije. Današnji tempo života je izuzetno intenzivan, pogotovo zaposlenim ženama i majkama. Naći vrijeme za sebe je od neprocjenjive važnosti, a upravo to sam htjela pružiti svojim klijenticama. Drago mi je što mogu najaviti kako osim novog prostora, Teuta Boutique Salon uskoro donosi i nova proširenja u asortimanu – rekla je vlasnica salona Teuta Mesaroš. Jedan od noviteta u ponudi su Byredo mirisi za kosu, čime je salon postao jedini frizerski salon na svijetu u kojem se ovi proizvodi mogu kupiti.

DUŠKO VLAOVIĆ

Interijer je pun zanimljivih art i dizajnerskih komada, a uređenje interijera potpisuje dvojac iz Studija Franić & Šekoranja.

– Dinamiku i različitost cjelina naglasili smo zidnim elementima, tako da se sada u prostoru izmjenjuju zidni premazi, tapete, tekstil, drvene obloge ali i lukovi i prolazi koji cijelom salonu daju unificiran, ali i monumentalan izgled što nam je bio osnovni cilj – izjavio je Dean Franić, dizajner interijera.

DUŠKO VLAOVIĆ

No, prije nego što vam pokažemo fotogaleriju iz novog Teuta Boutique Salona, pripremili smo vam popis zanimljivih zagrebačkih frizerskih salona u koje se ne odlazi samo zbog frizure, nego i zbog divnog interijera. Btw nisu svi u centru grada, lijepi interijeri sele se i u zagrebačke kvartovske frizerske salone.

DUŠKO VLAOVIĆ

Teuta Boutique Salon, Nova Ves 17 (Kaptol Centar) (link)

Karmell Atelier, Nikole Tomašića 6 (link)

Sophie, Teslina 3 (link)

LaRina studio by Iva Jerković, Nova Ves 17 (Centar Kaptol) (link)

Ruža Pure Aveda, Dežmanova 3 (link)

Perman koncept, Ante Starčevića 3 (link)

Glamur, Medvedgradska 39 (link)

Fabula de Forma, Radnička 1a (link)

FNK, Kaptol 6 (link)

V Hair, Cenkovečka 12 (link)

V17, Hair Vision by Sead Nunić, Veslačka 17 (link)

Kanso Hair, Lopatinečka 8 (link)

Opium, Nova Ves 2 (link)

Frida, Antuna Bauera 17 (link)

DUŠKO VLAOVIĆ
DUŠKO VLAOVIĆ
DUŠKO VLAOVIĆ
DUŠKO VLAOVIĆ
DUŠKO VLAOVIĆ