Limitirana Max Mara i Connubia kolekcija stolaca može se naručiti i u Hrvatskoj

Ekipa iz Meblo Tradea otkrila nam je što je pripremila za InDizajn sajam i dala nam mali sneak peek na izložbeni prostor Connubije

Jednom prilikom pročitala sam rečenicu: kada žena koja je sama zaradila svoj novac želi kupiti nešto kvalitetno, onda kupi Max Maru. Max Mara je sinonim za talijansku bezvremensku žensku modnu klasiku. Kvaliteta, vrhunski materijali, elegancija, sofisticiranost, krojevi koje žene vole i žele nositi godinama, desetljećima. Ista priča vrijedi i za Weekend Max Maru, samo što je taj brend malo razigraniji, mladenačkiji, ali i dalje u sebi sadrži DNK Max Mare.

Zašto pričam o Max Mari? Zato što je predstavljena suradnja Weekend Max Mare i Connubie, podbrenda Calligarisa, koju ćete ekskluzivno moći vidjeti i naručiti na sajmu InDizajn od 6. do 8. listopada.

Iako su Max Mara i Weekend Max Mara modni brendovi, a Calligaris i Connubia interior design brendovi, veže ih puno zajedničkih tema – od talijanske tradicije, generacijskog obiteljskog naslijeđa, zantaske vještine i umijeća vrhunske izrade, kvalitete materijala, elegantnog dizajna…

Zato i ne čudi ova suradnja tih dvaju talijanskih brendova i to na limitiranoj kolekciji stolica Tuka. Limitirana kolekcija uključuje stolice, barske stolice i fotelje izrađene s ikoničnom Weekend Max Mara tkaninom s motivom leptira. Ilustracije za tkaninu napravila je švedska ilustratorica Cecilia Carlstedt koja je poznata po ilustracijama za modne brendove i magazine poput Voguea, Haper’s Bazaara, The New Yorkera, Off Whitea, Chloèa, Nine Ricci, Jimmy Chooa…

Povodom ove suradnje izrađena je i ograničena serija legendarne Weekend Max Mare Pasticcino torbe s istim tkaninama kao i stolice, koje su se ekskluzivno distribuirale na ovogodišnjem sajmu u Milanu. Kolekcija Tuka stolica dostupna je za narudžbe isključivo do proljeća 2024. godine i to samo na posebnim mjestima u svijetu.

Zato se veselimo Indizajnu gdje će na štandu Meblo Tradea biti predstavljena limitirana Tuka fotelja te ostali Connubia noviteti koji su predstavljeni u Milanu.

Puštamo vas da uživate u Connubijinim novitetima, a za kraj pripremili smo vam mali sneak peek izložbenog štanda Meblo Tradea i Connubije na nadolazećem InDizajnu.