50 posto parova svađa se zbog nereda.

Evo kako nam je bilo na jučerašnjem panelu o organizaciji doma u robnoj kući IKEA Zagreb

Istraživanja pokazuju da je 50 posto svađa u domu započelo zbog nereda te još poraznije – da čak 150 dana tijekom života provedemo tražeći izgubljene stvari. Upravo zbog toga IKEA je ovu jesen odlučila posvetiti popularizaciji bolje organizacije doma, a prvo događanje na tu temu bio je panel u kojem sam uz predstavnice IKEA-e te Idu Prester sudjelovala i ja.

Mihaela Kovaček Pejić, menadžerica za ljude i kulturu u IKEA Zagreb te Nikolina Cerovečki, dizajnerica interijera u Odjelu za dizajn interijera i komunikacije u IKEA Zagreb, objasnile su koliko je pametno uređen dom važan za kvalitetu naših života te pokazale jednostavne trikove s kojima možemo lako unijeti red u naše domove – i živote.

Ja sam ispričala svoja iskustva i razne savjete iz prakse o organizaciji doma koje sam dobila u posjetu mnogih divnih domova. Obećajem, napravit ću poseban tekst o tome – ova tema uistinu to zaslužuje. Ne želimo se više svađati zbog nereda, zar ne?

Prije nego što vam pokažem kako nam je bilo na eventu, evo jedne informacije koja će mnoge razveseliti.

– Ove godine ponovno udvostručujemo svoje napore kako bismo bili tu za mnoge i stoga spuštamo cijene nekih od naših najpopularnijih proizvoda. Od 1. rujna imamo nove niže cijene za više od 270 najpopularnijih proizvoda, sad prosječno 18% povoljnijih – rekao je Zvonimir Bakula, voditelj komercijalnih aktivnosti u IKEA Hrvatska.