Kamo s djecom za vikend?

Hodanje po špici i po šoping centrima djeci nije ni najmanja špica. Moji ne obožavaju ni šetnju po štandovima. Kako ih zabaviti, a popiti si ležerno kuhano vino?

Ja bih mogla satima sjediti na Tomislavcu. Kava, čaj, kuhano vino, fritule, samo bi se izmjenjivalo… Moji klinci ne. Znate o čemu pričam.

E pa za sve nas roditelje progooglala sam malo vikend ponudu za klince. Nešto što će se svidjeti i njima i vama.

Najbolja fora, čini mi se bar, je u Pop Up Winter Gardenu na prostoru ljetne pozornice Tuškanac. Malo skrivena od gužve i prve adventske linije, u privremenom Pop up gardenu u subotu od 12 do 16 sati održavat će se od 12 do 16 sati dvije dječje radionice na kojima će se izrađivati smiješni prometni znakovi, kao i instalacije u prostoru na temu likova iz božićnih priča.

Za to vrijeme umjetnici iz „Lapo Lapo“ Street Art Studija će dovršavati svoju tzv. „work in progress“ instalaciju, za glazbu biti zadužen DJ Hrwoe, a vi u to doba možete u miru ručati i nešto popiti iz ponude Swanky Monkey Gardena, The Garden Brewerya, A Most Unusual Gardena, Submarina i Toasterie by Trapula…

Nakon toga od 17 do 19 sati možete skočiti do Štrosa na radionice Kikija Ugrine, a ako ste zakasnili onda možete to ponoviti u nedjelju od 11 do 13 ili opet u 17 sati.

Klinci se mogu zabaviti i na radionicama u Martićevoj, kod Rudolfa, u Novom Zagrebu… Evo linka pa si pogledajte što se sve odvija ovaj vikend.

Ali sigurno najviše, pogotovo ove malo starije, razveselit će puštanje lanterni u 20 sati na Sveučilišnoj livadi kod Ulice Bratske Zajednice.

Uživajte u zadnjem vikendu pred Božić.