Pokloni puni ljubavi i pažnje

Jako volim kada netko radi nešto s ljubavlju i strašću. Upravo takve poklone najviše volim poklanjati. Evo mog top 10 proizvoda za dar od hrvatskih dizajnera

Ove godine čvrsto sam odlučila – nema Zare Home i H&M Homea. Samo domaće, lokalno, autentično i hand made…

Evo mojih favorita za božićni shopping. Btw, neću se ponavljati u odnosu na prošlu godinu, ali ljubav prema VAU, Marinski, Boyi, Modusu, Kote Livingu i dalje je tu na Dblogu.

2My Mon Mon

Iza ovog brenda skrivaju se dvije divne, kreativne cure. Dina Šarolić i Ela Filipec i njih dvije ovih su dana predstavile jednu posebnu kolekciju – EAT ALL.

Ova kolekcija sastoji se od jedinstvenih komada nakita od srebra, kirurškog čelika, bakra i mesinga koji dolaze i kao opcija u 18K pozlati te u kombinaciji s obrađenim poludragim kamenjem (Ahat, Ametist, Jaspis, crveni Jaspis, Huolit – bijeli kamen, Onyx, Gorski kristal), Swarovski kristalima, sedefom iz školjaka, koraljima i nježnim slatkovodnim biserima u bijeloj, ružičastoj ili antracit nijansi.

– Ideja vodilja i inspiracija za kolekciju bila je zaustaviti vrijeme na tren, odahnuti i nagraditi se jedinstvenim, trajnim i kvalitetnim komadom koji je moguće kombinirati uz eleganciju, ležerniji street look ili pak neki osebujniji osobni stil. Kontekst nakita nije unaprijed određen već se stvara u mikro svijetu svake žene ponaosob.

Nakit ističe osobnost snažne, intelektualno potkovane, a opet ranjive suvremene žene koja njeguje i cijeni ono što voli te tome posvećuje svoje vrijeme – objasnila je Dina Šarolić.

Tijekom prosinca njihov nakit možete isprobati i kupiti u Petrinjskoj 28 u Manifaktura nail baru.