Last minute shopping? Postoji i džoker zovi…

Ona je pravi gift angel i osmišljva, pakira i dostavlja divne darove. Upoznajte Janu Bergoč Blažević i njezin Gift angel

Koliko često vam se dogodilo da ne znate što bi nekom poklonili? Što pokloniti svekru i svekrvi, tetama u vrtiću, što poslovnom partneru koji voli samo skupo i markirano, a vaš budžet je ograničen?

Što kupiti doktoru (jer ipak i dalje živimo u Hrvatskoj i znamo kakvo je zdravstvo), što zubaru, odvjetniku, a gdje je tu osim Božića još i rođendan, useljenje, rođenje, krstitke, godišnjica braka… i stotinu slavlja koje godišnje postoje i kada obično poklanjamo darove…

Ufff, priližava se Badnjak i pred nama je onaj ludi shopping vikend u shopping centrima kojega je bolje izbjegavati…

No, postoji džoker – Jana Bergoč Blažević koja je prošle godine pokrenula svoj Gift angel i odlučila sve to obavljati umjesto vas.

Naime, kod Jane nema špranciranih poklona, nego vi joj kažete prigodu, što otprilike osoba voli i cijenu koju želite potrošiti. Onda vam ona da par ideja i prijedloga, ode u nabavku, sa svojim vještim rukama složi, umota u divne kutije i umjesto vas obavi kompletan posao.

Ako želite može vam čak i dostaviti poklon na željenu adresu.

– Koliko mi je poznato ja sam jedina u Hrvatskoj koja radim na taj način – jednostavno uslišavam želje. Surađujem s nizom boutique trgovina delikatesama i malim hand made proizvođačima u koje vjerujem i koji imaju izvrsne proizvode kojima se primatelji poklona uvijek vesele – objasnila je Jana, inače mama troje djece koja je smislila svoj novi posao dok je bila na porodiljnom.

– Volim poklone, zamatanje i darivanje, ali znam da su ljudi danas jako zauzeti i da im treba pomoć. Pomoć je da netko umjesto vas ode u Lanu po svijeće, u Harisu po mirisne začine i čaj, u Dreamoholic po personalizirani ukras, kod Marinski po šalice ili broš… a onda vam to još i umota i uvelike vam skrati vrijeme – objasnila je Jana, dodajući kako minimalni i maksimalni budžeti ne postoje.

– I za 30, 50 kuna već možete kupiti sladak dar, kao što možemo zajedno kreirati uistinu skupocjen i vrlo poseban dar za pamćenje – objasnila je Jana.