I boja godine je – Peach Fuzz

JYSK je predstavio proizvode u Pantoneovoj boji godine

Institut za boje Pantone proglasio je „Peach Fuzz” bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s primjetnim tonovima marelice, naranče i, naravno, breskve. Kako kažu iz Pantonea, htjeli su se okrenuti boji koja bi se mogla fokusirati na važnost zajednice i okupljanja s drugima, boji čiji topao i gostoljubiv „zagrljaj“ prenosi poruku suosjećanja i empatije. „Peach Fuzz” je toplija i nježnija nijansa egzotične i energične narančaste boje breskve, ali s puno mekšim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se jednostavno uklopi u svaki suvremeni dom.

Tim je povodom JYSK predstavio asortiman proizvoda za uređenje doma u aktualnoj „Peach Fuzz“ boji. Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje svega nekoliko komada dekoracije ili namještaja u svoj dom, umjesto da se posvetite kompletnom preuređenju, može biti sjajan način da osvježite svoj prostor toplim nijansama.

Dekorativni jastučići, šalica, zdjela, vaza, stolice… Linkovi na proizvode su u potpisu ispod slike. I btw neki su čak na popustu.

STOLICA (LINK)
POSUDA (LINK)
ŠALICA (LINK)
BATERIJSKA LAMPA (LINK)
DEKORATIVNI JASTUK (LINK)

(PR)