Ovaj stolić zvijezda je Kickstartera. Upoznajte ga

Ciljali su 61.560 dolara, u ovom trenutku dobili su više od 447.000 dolara, a kampanja traje još 51 dan… Upoznajte modularni stolić MUtable koji raste s vašim djetetom

Stručnjaci kažu da dobar namještaj za djecu treba biti modularan, zabavan, rasti zajedno s djetetom i prilagođavati se i mijenjati u skladu s njegovim fizičkim i mentalnim razvojem. Jednako tako kažu da namještaj mora biti napravljen od kvalitetnih materijala, siguran za korištenje i sve izazove koje će pred njega staviti mali istraživači.

Ukratko, to je namještaj koji bi trebao biti zabavan i poticati igru, kreativnost, maštu…

MUtable

Upravo sve te karakteristike ima MUtable 2.0, all-in-one modularni stol za igranje namijenjen djeci od 1 do 8 godina koji je potpuno oduševio backere na Kickstarteru.

Naime, MUtable 2.0 druga je poboljšana verzija talijanskog dječjeg modularnog stola za igru koji se ovih dana pojavio na Kickstarteru i u jedan dan dosegao ciljani iznos od 61.560 dolara.

MUtable

Danas, šest dana od početka kampanje, prikupljeno je preko 447.000 dolara i prodano je više od 1000 stolića, a kampanja je praktički još na početku, traje još 51 dan.

A zašto se MUtable toliko svidio roditeljima diljem svijeta?

MUtable

To je zapravo fleksibilan stol koji u sebi integrira razne podloge za igru koje se nalaze na četiri okrugle ploče.

Podloga za puzle, bijela i crna školska ploča, Lego Duplo i Classic, svjetski i gradski krajolik… i igre mogu početi.

MUtable

Širina stola je 71,6 centimetara, a visina je prilagodljiva dobi djeteta, od 45 centimetara što je prilagođeno jednogodišnjacima do 58 centimetra za prvašića.

Stol i njegove stolice dolaze u 5 različitih boja: svijetloljubičasta, menta zelena, bijela, siva, tiffany plava… a mogu se miješati i slagati.

MUtable

Osim podloge za igranje, ovaj stol ima i razne praktične i zabavne dodatke. Nakon igre djeca mogu sve igračke i predmete gurnuti u rupu u centru stola, i pospremiti ih u platnenu vreću koja se nalazi ispod stola.

MUtable

Kada žele promijeniti igru, okrenu ploču stola i vreću za igračke, a različite igračke se mogu pospremati u zasebne vreće…

Na svakoj strani stola moguće je zakačiti do 3 bočna držača idealna za olovke ili male igračke.

MUtable

A uz to postoji i “lego toranj”, odnosno ekstenzija baze za Lego na tri razine, svaka kompatibilna s Lego Duplo i Legom classic.

MUtable

Za djevojčice, ali i dječake tu je i poseban dodatak – kuća s četiri različita okruženja i s mogućnošću formiranja do 24 sobe. Kućica se sastavlja bez alata, elementi se jednostavno poslože kad se ne koriste.

MUtable

Postoje dva tipa kućice kućica za lutke koja sadrži obiteljsku kuću, igralište, vrtić i muzej te kućića koja sadrži policijsku i vatrogasnu postaju, pećinu superjunaka i planinsku kolibu.

MUtable

U dodatnom paketu tu je i DISKcover Geography (igra slična čovječe ne ljuti se kojom djeca “putuju” svijetom i uče o različitim kulturama, životinjama…), DISKcover History (putovanje kroz prošlost i otkrivanje povijesnih ličnosti) i DISKcover Fruit & Vegetables (igre s kojima se djeca uče o osnovama uzgoja biljaka i permakulturi).

MUtable

No, osim igranja, ovaj stol može i poslužiti kao i stol za jelo ili stol za igranje za čak šestero djece. Kada se ukaže potreba, osnovni modul stola moguće je nadograditi s dodatnom pločom koja je jednako tako sigurna.

MUtable

Među dodacima tu su i silikonski poklopac koji pokriva i štiti ploču od oštećenja, prolijevanja, ostataka hrane… i stolice koje se također mogu naslonom i sjedištem prilagoditi i podesiti u 4 različite veličine.

MUtable

Planirana komercijalna cijena ovog proizvoda je 329 eura, početak prodaje u rujnu 2018., a a na Kickstarteru trenutno ga možete nabaviti za 100-injak eura manje, ovisno o paketu kojeg odaberete.