Svijet čokolada i ukusnih pralina

Na Cvjetnom trgu ponovno je otvorena trgovina Kraš Bonbonnière, projekt potpisuje arhitekt Ante Vrban. Evo kako izgleda…

Kraš je krenuo u rebranding i preuređenje svojih trgovina, a prva u Zagrebu koja pokazuje taj novi smjer interijera i ponude je poslovnica na Cvjetnom trgu koja je otvorena upravo ovih dana.

Uređenje potpisuje arhitekt Ante Vrban, a sama Kraš Bonbonnière dio je projekta kojim kompanija strateški repozicionira prodajnu mrežu Kraš Trgovine.

Prije ove lokacije u Zagrebu, a prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređena je Bonbonnière trgovina u središtu Splita, a interijer je posve bijeli, sjajan, moderan, jednostavnih linija… što je novi vizualni identitet Kraševih trgovina koje će se postepeno obnavljati.

U sklopu projekta, osim preuređenja i modernizacije prodajnih mjesta, novitet je i ekskluzivna ponuda Kraševih proizvoda i pakiranja, koji su u ponudi isključivo u Kraš Bonbonnière trgovinama i Kraš Choco barovima.

Riječ je, naime, o ručno rađenim čokoladama, svježe dopremljenim iz Kraševe majstorske čokoladne radionice koje će se koje će se lomiti i ukrasno pakirati na licu mjesta.

Btw koji je vaš omiljen Krašev proizvod?

Moj, od djetinjstva Bajadera i velika Dorina s cijelim lješnjacima. Totalna nostalgija.