Kolekcija za ljubitelje boja

Nizozemski dizajnerski studio Raw Color i IKEA udružili su svoje snage i napravili kolekciju namještaja i dodataka za dom koja poziva na veselje i eksploziju boja

Često čujem primjedbu kako je većina današnjih suvremenih stanova ziheraška i monokromatska. Fale boje – čest je komentar. I uistinu, u mnogim interijerima nedostaju boje, a kada se i pojave, često su nevješto međusobno kombinirane.

No, imam super vijest.

IKEA je na Tjednu mode u Parizu predstavila novu kolaboraciju s nizozemskim studijem Raw Color. Ovaj dizajnerski dvojac poznat je po smjelim, hrabrim i nevjerojatno usklađenim kombinacijama boja.

IKEA

Njihova ideja je da svaka boja može izgledati još bolje, upečatljivije, snažnije ako je uparena s drugim bojama. Boja može postići svoj puni potencijal tek kada je uparena s drugim bojama – njihova je filozofija.

I kad vidite kako oni vješto kombiniraju boje, shvatit ćete da su potpuno u pravu.

IKEA

Pogledajte mali preview kolekcije TESAMMANS koja bi u Ikeu trebala stići u travnju. Btw limitirana kolekcija za Ikeu nevjerojatno je slična njihovim proizvodima koji se inače prodaju po znatno većim cijenama. Multifunkcionalni stolić, kolica i tepisi su nam već na wish listi.