In noviteti na popustu. Moja wish lista iz Karea

Black Friday izvrsna je prilika da se počastimo s nekim zanimljivim komadom za dom. Evo moje wish liste

Kreće moj omiljeni tjedan za shopping. Naime, već godinama upravo u ovom tjednu kupujem raznu tehniku i stvari za dom, a odnedavno i božićne poklone. Primijetila sam da na taj način kupujem puno bolje i ljepše poklone te si predblagdansko vrijeme oslobodim za druge stvari koje volim. Uz to, puno sam ležernija jer ne brinem o tome hoće li dostava stići na vrijeme, a još sam glavni dio shoppinga obavila povoljnije, s popustom.

Black Friday izvrsno je vrijeme da počastimo i sami sebe s nekim detaljem ili komadom namještaja koji nam možda nije najnužniji, ali bi nas jako razveselio i podigao prostor.

Upravo takve stvari stavila sam na svoju wish listu. Nešto što je upečatljivo, drugačije, s pomakom, karakterom…

Iako svi volimo velike popuste, u posljednje vrijeme najviše volim kada vidim da neki dućan ima jedinstveni popust na kompletnu kolekciju. To znači da ne moram gledati što je na popustu, što nije, nego biram ono što mi se uistinu sviđa te što znam da će se svidjeti ljudima koje volim.

Jedan od takvih trgovina je Kare koja ima 20% popusta na kompletan asortiman te 30% na većinu stvari sa izloga.

Zato, bez puno priče idemo na shopping… Pokazujem vam svoju wish listu iz Kare Hrvatska. Svi ovi artikli su na popustu 20%, a ovdje je link na Kare web gdje možete saznati cijene, dimenzije i ostale specifikacije.