Black Friday shopping preporuke

Vrlo često me pitate za preporuku oko kupnje kutne garniture, kauča na razvlačenje, madraca, tepiha… Evo mojih preporuka iz Meblo Tradea

Ovaj tjedan sve je u znaku Black Friday shoppinga, a kako bi vam barem malo olakšali i ubrzali potragu, pripremili smo vam pregled dobrih prilika. Našu potragu počinjemo u Meblo Tredeu gdje tradicionalno za Black Friday uvijek pripreme zanimljive popuste.

Ovog puta pripremili su popuste na kompletne asortimane pojedinih brendova. Black Friday popust traje do 30. 11., a popusti se kreću od 15% do čak 70% na pojedine izložbene artikle.

Popusti na Calligaris i Connubiju iznosit će 25%, na Feydom 20%, na Sphera ormare i kuhinje 35%, na Miotto 25%, na Villeroy&Boch 15%.

Važno je istaknuti da će popusti na Calligaris i Connubiu počinju u petak 24.11. te da su to ujedno i najbolji popusti u godini i iznose 25% na kompletnu kolekciju i novitete. Još jedna dobra vijest je da popusti u Calligarisu i Connubiji traju do čak 4.12.

Prije nego što vam stavim linkove za pretragu vašeg dream namještaja, pokazat ću vam svoju wish listu iz Meblo Tradea.

1. Kažu da su Sealy madraci među najboljima na svijetu. Dobra vijest je da su modeli sa zalihe na popustu 30%. Evo linka i slike mog favorita…

2. Ako tražite odmah dostupan krevet luksuznog i svevremenskog dizajna, evo jedne dobre prilike. Riječ je o krevetu Clio, brenda Atlas, jednostavnog klasičnog dizajna. Izvrstan je izbor ako tražite luksuzan i kvalitetan krevet, a pritom imate sobu manjih dimenzija. Krevet Clio ima konstrukciju od bukovog masiva, ojačan je pločastim panelima te je ispunjen visokoelastičnom poliuretanskom pjenom. Trenutno je odmah dostupan u sivoj boji sa podiznim mehanizmom i spremištem u dimenziji 200×160 centimetara.

3. Često me pitate da vam preporučim kvalitetan, a ne preskup trosjed na razvlačenje. Evo jedne dobre prilike. Riječ je o trosjedu brenda Nias Italy koji je također odmah dostupan u sivoj varijanti kao na slici.

4. Pitate me i koji trosjedi i garniture su najizdržljiviji, a odgovor nikad nije kratak jer se uvijek treba provjeriti vrsta punjenja, konstrukcija, materijali… No, brend koji uvijek ima dobar odnos cijene i kvalitete je Feydom. Riječ je o slovensko-makedonskom brendu koji je dobio desetke svjetskih nagrada za dizajn, inovaciju, kvalitetu… Dobra vijest je da su njihove garniture još uvijek povoljnije od konkurencije te da su na popustu od 20%. Moj favorit je Feydomov novi četverosjed Mustang kojeg vrlo lako možete pretvoriti u kutnu garnituru, ležaj, dva dvosjeda…

5. Linie Design debeli vuneni i juteni tepisi su mi hit. A dobra vijest je da su trenutno na popustu od 30%.

6. Na popustu od 35% su i Sphera kuhinje i ormari. S obzirom da imam kod kuće Sphera kuhinju te da u njoj svakodnevno kuham i pripremam barem tri-četiri obroka, moja velika preporuka na izdržljivost, kvalitetu izrade, okova… Evo fotkice moje kuhinje…

7. I za kraj, pripremila sam vam moj izbor Calligaris i Connubia namještaja. Svi su od sutra do 4.12 na popustu od 25% u svim Meblo Trade salonima diljem Hrvatske, na webshopu i u Calligarisu u Frankopanskoj u Zagrebu.