Prima je počela s Black Friday popustima. Evo naših favorita

Sve garniture snižene su do 50 posto. Istražili smo ponudu i napravili vam nekoliko prijedloga za uređenje dnevnog boravka i blagovaonice

Omiljena boja? Crna. Omiljena cijena? S popustom. Slažete li se i vi? Naime, započeo je Black Friday tjedan u kojem ćemo vam pokazati pregled najzanimljivijih popusta iz raznih trgovina na tržištu. Počinjemo sa salonom namještaja Prima gdje su već započeli popusti do 80%. Akcije traju do nedjelje 26.11., a odnose se na trgovine i online.

Zamolili smo stručnjake iz Prime da nam izdvoje highlighte iz ponude.

Trosjed na razvlačenje Lokrum dolazi u raznim bojama / Foto: Prima

– Idealno je vrijeme za kupovinu kutnih garnitura, trosjeda, dvosjeda i fotelja jer su nam sve garniture snižene do 50%. Ako tražite manju sofu na razvlačenje idealan je trosjed na razvlačenje Lokrum koji pruža udoban odmor zahvaljujući džepićastoj jezgri u sjedištu, a ujedno doprinosi estetici prostorije jer je dostupan u širokoj paleti boja. On je sada snižen čak 50%. Uz njega bi pristao klub stolić Leon, koji je poseban zbog geometrijskog dizajna, već od 29 eura uz popust do čak 72%. Osim udobnih garnitura, u Primi po odličnim cijenama možete pronaći i regale te tako u cijelosti opremiti svoju dnevnu sobu. Primjerice, skladni i elegantni regal Fred u minimalističkom dizajnu, koji uključuje četiri praktična elementa bijele boje i visokog sjaja snižen je 50% – kaže Amadea iz Marketinga Prima grupe, dodajući kako je sniženo još puno artikala i dekoracija, tako da zaista svatko može pronaći nešto što odgovara njegovom stilu.

Kuhinju Una krasi svevremenska elegancija, a sada je pronađi po super cijeni / Foto: Prima

– Bliže se blagdani kada više vremena nego inače provodimo u kuhinji, zato je Prima ponovno snizila pojedine kuhinje iz ponude. Kuhinja Una dostupna je u raznim sastavima i to uz uštedu od čak 59%. Tako je cijena za kuhinjski sastav dužine 160 cm prava poslastica jer će vas stajati samo 199 eura. Na velikim popustima su i blagovaonske stolice i stolovi različitog dizajna, a na popustu se mogu pronaći po cijeni već od 29 eura – kaže Amadea.

Set za spavaću sobu Paola uključuje krevet i dva noćna ormarića / Foto: Prima

– Na velikom popustu su i boxspring kreveti. Kreveti Umberto i Kira sada su sniženi čak 53% dok je jedan od najpopularnijih boxspring kreveta Rose snižen 51%. Na popustu su i jastuci i madraci, kao i ormari, kompletne spavaće i dječje sobe te namještaj za hodnike –  kažu u Primi i pozivaju kupce da se u opremanju doma inspiriraju u aktualnom Black Friday letku.

Soba za mlade Teens snižena je čak 49% / Foto: Prima

Kako bi vam malo olakšali odabir, napravili smo vam par moodboarda iz Prime sa stvarima koje možete pronaći na popustu.

Količine su ograničene, zato požurite.

TROSJED (LINK), FOTELJA (LINK), STOLIĆ (LINK), LAMPA (LINK), JASTUČIĆ (LINK), VAZA (LINK)
TROSJED (LINK), FOTELJA (LINK), STOLIĆ (LINK), VAZA (LINK), SLIKE (LINK)
TROSJED (LINK), FOTELJA (LINK), STOLIĆ (LINK), LAMPA (LINK), JASTUČIĆ (LINK), VAZA (LINK)
KUTNA GARNITURA (LINK), STOLIĆ (LINK), JASTUČIĆ (LINK), VAZA (LINK), POSUDA (LINK)
KUTNA GARNITURA (LINK), STOLIĆ (LINK), JASTUČIĆ (LINK), VAZA (LINK), LAMPA (LINK)
STOL na razvlačenje (LINK), STOLICA (LINK), VAZA (LINK), LUSTER (LINK)
TROSJED (LINK), FOTELJA (LINK), STOLIĆI (LINK), JASTUČIĆ (LINK), POSUDA (LINK), POSUDA ZA CVIJEĆE (LINK)