D predmeti za D Božić

Ove godine sama sebi sam rekla – nećeš kupovati božićne ukrase. Naravno da nisam izdržala. Evo 7 D predmeta iz Lesnine koje sam izabrala ovaj mjesec

Svaki mjesec imam jedan od ljepših zadataka koje možete dobiti u životu. Zadatak je otići u Lesninu, odabrati 7 D predmeta iz njihove ogromne ponude i poslikati ih, a te predmete  oni kasnije označe s posebnom etiketom – D predmet by Boba Blašković i Dblog.

Ovaj mjesec tema je naravno Božić. A ja sama sebi prije odlaska na zadatak obećajem da neću kupovati božićne dekoracije. Više. Naime, već sam ih i previše kupila, ali o tome šutim. Bolje mi je.

Boba, skoncentriraj se – odaberi samo 7 predmeta. Govorim sama sebi.

Naravno da ne uspijevam… Evo što sam na kraju izabrala, a i naravno da sam dan završila s par neodoljivih dekoracija koje sam ponijela doma.

I zato odabir počinjem s njom. Vilom. Anđelom. Lutkom… Dolazim doma, pokazujem je klincima, a oni mi kažu: mama, nama to ne treba, to je za curice. Ali meni treba, kažem im. Ponekad trebamo ugoditi i nekim svojim djetinjarijama, a Božić je zaista idealno vrijeme za to. Cijena 119 kuna.

Ok, a šta kažete na ovog malog dječačića s borom? Pokazujem ga, djeci… Mama, to je opet nešto za tebe, kažu mi. Znam. Cijena 79,90 kuna.

Nikada previše ukrasa za bor. Zar ne? Izbor je zaista velik i konkurencija je opaka. Ipak, na kraju se odlučujem za jedan retro ukras od svilenkastih niti. Uživo je još posebniji. Cijena 69,90 kuna.

Potpuno neodoljivi su i ovi platneni ukrasi u obliku srca. Ima ih u raznim bojama i s raznim vrpcama. Ja se odlučujem za ove najjednostavnije i najprirodnije. Kao da ih netko ručno radio… Cijena 39,90 kuna.

Sladak je i ovaj vjenčić za vrata. Jednostavan je i efektan, a ako želite vrlo lako ga možete nadograditi s nečim prirodnim. Cijena 89,90 kuna.

A sada dolazimo do mog favorita. Najljepši bor. Izgleda “prirodnije” od “prirodnog”. Kao da je po njemu pao snijeg. Idealan bor za minimaliste. On je apsolutno dovoljan – lijep je i bez ijednog ukrasa, samo posut s tim bijelim snijegom. Cijena 1490 kuna. Da, znam sve. Nadam se da će dočekati sniženje…

I za kraj božićnu priču završavamo s jednom foteljom. Cijena 1299 kn. Ipak, ne zaboravite ono najvažnije – opustite se, odmorite, usporite tempo i uživajte sa svojim najmilijima…

Btw svoje božićne dekoracije šaljite mi na mail boba@dblog.hr, a sve D predmete možete kupiti i online na webshopu od Lesnine.

A sada uživajte u galeriji slika…