Sivo i univerzalno molim. 14 božićnih poklona koji će se svima svidjeti

Svaki poklon moguće je bar malo doraditi. Uzela sam 14 stvari iz Prime i gomilu šišarki, lampica, ukrasa… Evo kako možete dekorirati i personalizirati božićne poklone

Pliz kupi mi nešto za kuću. Ti mi to najbolje odabereš. Da, puno puta sam u životu čula tu rečenicu. I zaista najradije kupujem poklone koje razumijem. A to su dekoracije i sitnice za dom koje uljepšavaju našu svakodnevicu.

SANJA BISTRIČIĆ

Vjerujem da su mnogi od vas u dilemama što pokloniti dragim ljudima za Božić, a da nije već stoput viđeno. I ja sam u velikim potragama i dilemama.

SANJA BISTRIČIĆ

Ali zato s veseljem dijelim s vama dekoracije iz Prime koje su mi se jako svidjele i koje bi se mnogima mogle uklopiti u interijer.

SANJA BISTRIČIĆ

Svih 14 stvari su iz COCO maison kolekcije i u cjenovnom rangu su od 100 do 400 kuna. Zajednička crta im je što su svi predmeti zaista multifunkcionalni i jako primjenjivi za blagdane, ali i izvan blagdana.

SANJA BISTRIČIĆ

Posude su sve keramičke, velike i praktične tako da u njima možete složiti božićni aranžman i pokloniti ih zajedno s šišarkama, ponekim ukrasom, pa čak i kuglofom.

SANJA BISTRIČIĆ

Kada prođe Božić, vašim prijateljima ostaje atraktivna posuda, a efektno će izgledati i ako posudu stavite puno običnih kuglica za bor ili par poneki ukras…

SANJA BISTRIČIĆ

Za pravo iznenađenje u posudu možete i sakriti lampice i upaliti ih netom prije darivanja…

Sigurno će se svi iznenaditi poklonu koji svijetili i treperi…

SANJA BISTRIČIĆ

Izvrstan poklon je i pladanj, daska, veliki tanjur… kojeg možete malo “oživjeti” i personalizirati s keksićima iz vlastite kuhinje.

SANJA BISTRIČIĆ

Čak i ako ih niste sami spekli, izgledat će vrlo atraktivno ako na dasku stavite par linzera i vanil kiflica…

SANJA BISTRIČIĆ

Vječni klasik je i dekica i šalica. A zašto ih ovog puta ne bi ih darovali zajedno? Ove dvije COCO maison sitnice baš si divno pristaju.

SANJA BISTRIČIĆ

Obožavam sve što je multifunkcionalno i zato su moji favoriti ovi vrčevi koji mogu poslužiti kao vaze, ali i vrčevi za vodu, sok, čak, kuhano vino…

SANJA BISTRIČIĆ

I vaze… Uvijek divan poklon.

Ali ne zaboravite, darujte ih s cvijećem… Naravno, nekim praktičnim, bez vode…

SANJA BISTRIČIĆ

Uživajte u fotografijama Sanje Bistričić. Btw sve ih do 8.1. možete pronaći na popustu od 25 posto u Primi. Evo linka i na webshop.