Budi i ti dizajner. Napravi svoju lampu. Stigao je Creative Cables

Nakon otvorenja trgovina u Rimu, Milanu, Parizu i Bruxellesu, Creative Cables je stigao u Zagreb. Inovativan brend koji nudi prepoznatljiv talijanski dizajn i proizvodnju u Italiji omogućit će vam jedinstven koncept uz kojeg sami stvarate svoja rasvjetna tijela.

U Hrvatsku je stigao Creative Cables, inovativna talijanska kompanija uz koju rasvjeta u bilo kojem prostoru dobiva jednu sasvim drugačiju dimenziju. Creative Cables omogućuje individualiziran pristup svakom rasvjetnom tijelu – kupci sami biraju dijelove lampi, izgled kablova i sve ostale komponente od kojih slažu svoju idealnu rasvjetnu kombinaciju. Uz velik izbor gotovih proizvoda, komponente su dostupne za izradu stropnih, zidnih, podnih ili stolnih lampi.

Ivan Maruna

– Drugačiji smo jer su naša rasvjetna tijela u potpunosti prilagodljiva željama i idejama kupaca. Neprestano nas vodi želja da potičemo kreativnost i zato korisnicima iznova stavljamo na raspolaganje nove zanimljive komponente od kojih lako mogu složiti originalnu lampu za sebe ili oduševiti drage osobe. Jedino ograničenje je vaša mašta -izjavio je Guido Parenzan, product development manager Creative Cablesa.

Ivan Maruna

Trgovina Creative Cables je svečano otvorena na zagrebačkoj Trešnjevci, na adresi Nova cesta 109.

Ivan Maruna

– Kad se spoje vaša mašta i talijanski dizajn mogućnosti su gotovo bezbrojne. Ponosni smo što je i Zagreb od sada na listi gradova u kojim je Creative Cables prisutan i što ćemo i zahtjevnim zagrebačkim kupcima omogućiti da u svoj dom unesu vlastitu lampu koja nosi talijanski potpis – izjavila je Tatjana Zormanić, direktorica tvrtke DU-MA, koja u Hrvatskoj zastupa Creative Cables.

Ivan Maruna

Većina proizvoda kompanije Creative Cables je dizajnirana i proizvedena u Italiji, a kompanija neprestano surađuje s poznatim dizajnerima kako bi omogućila spoj modernih i tradicionalnih komponenti za različite stilove uređenja, ali i za potrebe svakog dizajnerskog ili arhitektonskog projekta.

Creative Cables je kompanija koja je osnovana 2014. godine u Torinu i već je prisutna u 20 zemalja svijeta. Prošle godine se našla na listi uglednog Financial Timesa kao jedna od najbrže rastućih europskih kompanija. Kupci diljem svijeta su oduševljeni mogućnošću da kvalitetna i pristupačna talijanska rasvjetna tijela kombiniraju prema vlastitim željama i idejama. (PROMO)

A sada zavitite u top 30 kombinacija iz Creative Cablesa po izboru Dbloga. Možda dobijete pokoju inspiraciju za stvaranjem svoje vlastite lampe.