Čeka li nas dugo toplo ljeto ili je vrijeme za čaj?

Mojih 7 D predmeta koje preporučujem posebno su označeni u svim Lesninama diljem Hrvatske. Evo što sam izabrala ovaj mjesec i zašto…

Izaberi što god ti se najviše sviđa, a mi ćemo za te predmete ljudima dati popust. Ovo zvuči kako dreamjob. Naime, kao što sam vam prošli mjesec najavila, Lesnina me angažirala da za njih biram D PREDMETE koji će svaki mjesec u svim Lesninama diljem Hrvatske biti na posebnoj D akciji s D(eset) posto popusta.

Zadatak je zanimljiv i izazovan, a na meni je da izabrem 7 korisnih predmeta koje trebaju svakom domu.

Što bi svakom domu trebalo, pitam se i polako u glavi slažem popis…

Nešto funkcionalno, dekorativno, inspirativno, nešto što dugo planiramo kupiti pa nikako da stignemo… i naravno ono što je objekt žudnje.

Odlazim u Lesninu i biram stvari. Radim široki izbor, pa malo uži, pa još uži… Na kraju se odlučujem za ovih 7 D predmeta.

Zašto?

Potaknuta kalendarom htjela sam odabrati stvari za piknik, uživanciju na otvorenom. U košari je tako bilo posuda za hranu, piće, slamki, suncobrana… No, s obzirom na vremenske prilike i neprilike čini mi se da nam je od posude za led trenutno potrebnija šalica za čaj i kuhalo.

Bez obzira kakvo nam vrijeme bilo ovih dana, treba uživati. ‘Celebrate the day’. Divna je poruka za početak, ali i kraj dana… 14,99 kn, a do 10. lipnja na nju imate dodatnih 10 posto popusta.

Spominjala sam kuhalo za vodu. Nadam se da će nam u danima koji su pred nama više trebati posuda za led od njega. Ali svejedno. Divan mi je. To je predmet koji definitivno spada u one male objekte žudnje koje si baš želimo, bez obzira što i trostruko povoljniji jednako dobro radi… Ljubav na prvi pogled s cijenom 1190 kn, a do 10. lipnja na njega imate 10 posto popusta.

Želim nešto što miriše na ljeto, ležernost, odmor… Ova makrame jastučnica svaki će prostor okupati suncem i zrnom soli. Prije 149 kn, sada 119 kn, a u idućih 15-ak dana još 10 posto D popusta.

Kada smo već u boho stilu, evo još jedne divne multifunkcionalne košare koju možete koristiti za bezbroj stvari. Ja u njoj najviše volim držati limune i naranče, za nešto fino, osvježavajuće… 99 kn i 10 posto D popusta.

A kada smo kod osvježavajućeg, evo mog favorita. Tri u jedan. Tri bočice koje ulaze jedna u drugu. U jednoj aperol, u drugoj pjenušac, u trećoj soda. I evo mog omiljenog pića. Uz gin tonic, naravno. Cijena seta je 49,90 kn, a do 10. lipnja D popust iznosi 10 posto.

A onda je vrijeme i da nešto prigricnemo. Ljeti obožavam salate i uistinu bih mogla živjeti na njima. A zaista je i vrijeme da si kupim novi pribor za salatu. Evo jednog lijepog. 39,90 kn i dodatan D popust od D(eset) posto.

I za kraj. Cvijeće. Prirodno, rezano, pa čak i umjetno… Zaista podigne svaki prostor i prigodu. Btw u Lesnini imaju divan izbor dekorativnih biljaka i posuda. Posuda za cvijeće 39,90 kn i na nju imate 10 posto popusta. Znam, nije velika razlika, ali svejedno veseli…