Mojih SEDAM D predmeta za uskršnji stol

Dobila sam sjajan zadatak. Odabrati svaki mjesec 7 predmeta iz Lesnine koje će biti posebno označeni u njihovim salonima i imati etiketu D bloga. Evo točno o čemu se radi…

Jako sam sretna i počašćena. Moje šopingholičarstvo dobilo je novu dimenziju. Naime, Lesnina me angažirala za divnu suradnju – svaki mjesec za njih ću birati sedam D predmeta koji će taj mjesec biti na akciji.

Dali su mi potpuno slobodne ruke, a na meni je da izaberem 7 predmeta koji će u njihovim, centrima biti posebno označeni s etiketom “odabrala Boba Blašković – Dblog” te će upravo oni biti na nekom obliku sniženja tijekom mjesec dana.

Sanja Bistričić

Uf, moram priznati, velika je to odgovornost. No, kao i inače kada moram raditi odabire u životu – slušat ću samo srce i birati samo ono što bih voljela imati u svom domu, uredu ili terasi.

Sanja Bistričić

Prvi predmet koji sam ovaj mjesec izabrala je nešto što već dugo gledam, a to je bakreni set za jelo talijanske tvrtke Sambonet. Set se sastoji od 24 komada, cijena mu je bila 1490 kn, a sada je snižen na 999 kn.

Sanja Bistričić

Druga stvar je kombi set posuđa koji se sastoji od čak 30 komada – veliki i mali tanjuri, duboki tanjur za juhu, zdjelice i čaše za kavu. Sve što vam zapravo treba i sve to u (pro)ljetnoj kombinaciji plavičastih boja. Sve paše sa svime, zaista divan set. Cijena prije 1990 kn, sada 1490 kn.

Sanja Bistričić

Treća stvar koju preporučujem iz Lesnine je umjetno cvijeće. Izbor im je ogroman i velik, od imitacija proljetnog, livadskog cvijeća, preko orhideja, ruža do zelenila u teglama. Moj favorit ovaj mjesec je ovaj nježan bijeli cvijet čije grane i latice izgledaju baš kao prave. Cijena 39,90 kn.

Sanja Bistričić

Ove nedjelje nam dolazi Uskrs pa treba nešto dekorativno i prigodno. Moj favoriti su zečevi od bijelog porculana, klasik među uskršnjim dekoracijama. Dolaze u dvije dimenzije, manji za 19,99 kn, veći za 29,99 kn.

Sanja Bistričić

Peti predmet koji biram su party čaše u obliku kaktusa. Dostupne su u različitim bojama, a meni su najljepše kada su tamnozelene ili prozirne. Cijena 19,90 kn.

Sanja Bistričić

Uz zelenu čašu ide i zelena stolica. Lesnina ima uistinu veliki izbor stolaca od baršuna i teško se odlučiti koja boja i koji model je najljepši. Uz ovu kombinaciju najviše odgovara smaragdna s drvenim nogama, a cijena joj je 999 kn.

Sanja Bistričić

I za kraj stol. Nekada želimo nešto jednostavno, obično, povoljno. Evo stola od bijelog medijapana za 799 kn.

Sanja Bistričić

Evo još malo slikica… I pratite nas i idući mjesec s novih sedam D predmeta iz Lesnine.