Black Friday akcije na jednom mjestu

Kako opremiti dom na Black Fridayu. Bez puno okolišanja evo svih mogućih linkova u jednom tekstu

Sa svih platformi koje koristim, stalno mi iskaču Black Friday ponude. Facebook, Instagram, Viber, newsletteri… Da vam skratim potragu, evo najzanimljivijih ponuda i linkova.

Zaista možete opremiti cijeli dom na Black Fridayu.

Emmezeta cijeli vikend ima velike akcije. Na njihovom pink vikendu namještaj i mali kućanski aparati su na 50% popusta, bijela tehnika, aparati za kavu, multimedija, tableti… na 30%, dekoracije na 40%. Evo linka uživajte u shoppingu.

Lesnina ima velike popuste na kuhinje: 50+20%. Evo linka na detalje njihove ponude. Na velikom popustu su tepisi (do 75%), namještaj i dekoracije su na 20%, a na popustu od 20% je čak i sav božićni asortiman. Evo linka.

Meblo trade također ima velike akcije, i to do čak 70% popusta na kolekcije namještaja, rasvjete i asesoara. Za detalje ponude kliknike na linkove: Calligaris, Miotto design, Samoa, Nardi, KARE, Villeroy&Boch, Linie design.

Veliki popusti od 20% do 50% na kompletan asortiman čekaju vas i u Kareu. Evo linka.

Dućan Marnic u Ilici do kraja mjeseca ima popust od 15% na kompletan asortiman te 25% na njihovu rasvjetu. O njihovoj trendi rasvjeti, pisali smo ovih dana, a detalje možete saznati na ovom linku.

Posebna ponuda madraca na 50% popusta čeka vas u Hespu, dok Perfecta dreams ima popuste na nadmadrace 50%, na krevete 40%, a na madrace 30%. Spavaće sobe na velikom su popustu u Harvey Normanu, kao i dio namještaja. Evo linka na njihovu Black Friday ponudu. 

Popust od 20% očekuje vas danas i sutra u Modus design shopu u Tkalčićevoj. 20% na kompletan asortiman imaju i H&M Home i Gnijezdo, dok Zara home ima 20% popusta na dio kolekcije. Evo linka.

Veliki popusti čekaju vas i u Home Sweet Homeu, Jysku, kao i Vivreu, a kao i brojni inozemni online shoppovi s dostavom u Hrvatsku.

Finnish design shop nudi 10% na kompletan asortiman te 30% na selektiranu ponudu, Normann Copenhagen ima popust od 20% na kompletan asortiman, a talijanski Alessi 25%.

Amara također ima popust od 20% na božićne darove, 30% na kolekciju Missoni Home, 40% na Ralph Laurent Home…

Pamet u glavu i uživajte u shoppingu…

Evo par mojih favorita…