Vodič za najfotogeničniji vikend – Zagreb

Ljeto u Zagrebu postaje sve uzbudljivije i ljepše. Na desecima lokacija u gradu ovaj vikend će se na neki način obilježavati Midsommer. Evo najljepših i najfotogeničnijih lokacija

Čini mi se da Zagreb galopira ka stvaranju ljetnog Adventa. No, dok se nije sve izmaklo kontroli, evo divnih lokacija na kojima možete provesti ovaj, a i mnoge sljedeće vikende. Instagram će vam biti zahvalan.

3POP UP SUMMER

I šećer na kraju. Divna lokacija gdje možete provesti večer. U podnožju Tuškanca ekipa povezana s dečkima iz Swanky Minta i Rougemarina svaki vikend organizira čarobni Pop Up Summer Garden. U divnoj atmosferi i malo hladnijem zraku možete uživati vikendom od 17 do 1 sat iza ponoći, a do 18. lipnja ondje možete dogovoriti razgledavanje grada na neki drugačiji način.

Naime, ondje možete upoznati i Josipu Šiklić, poznatiju pod imenom Purgerica, turističku vodičkinju koja je osmislila jedinstvenu turu za istraživanje Zagreba na električnom biciklu i koja će vam otkriti brojne nepoznate lokacije i manje poznate informacije o gradu.

Znate li gdje u Zagrebu pronaći Emira? Možda vam pomogne kad kažem da je riječ o konju bana Jelačića. Gdje su Vještičje stube, gdje je bila prva prava zagrebačka pivovara, a koja adresa ima magični broj 49 i ¾?

Sve to i puno više toga, možete saznati od Purgerice i to vozeći se na električnom biciklu.

Btw, svi biciklisti koji tijekom istraživanja Zagreba i testiranja e-bicikla objave fotku i/ili video na svojim društvenim mrežama, ulaze u nagradni natječaj. Najkreativniji vozač ili vozačica bit će nagrađen Husqvarna električnim biciklom koji će dobiti na korištenje do 1. studenog 2019. godine te privatnom turističkom turom Zagrebom uz Purgericu.

Husqvarna #strujnikrug otvoren je od 13. do 18. lipnja u sklopu POP UP Summer Gardena na ljetnoj pozornici kina Tuškanac, svaki dan od 17 do 21 sat. Svoju vožnju možete dogovoriti na lokaciji ili je rezervirati prijavom na mail strujnikrug@komunikacijskilaboratorij.com.

Sljedeći