Tjedan započinjemo s nekim lijepim vijestima…

Dodjeljene su Medalje za arhitekturu, imamo super ponudu za lipanj iz Thermi Park Laško i divnu fotogaleriju koja spaja umjetnost i prirodu

A sada malo miks arhitekture, umjetnosti i odmora. Tri dobre vijesti za početak tjedna… Evo o čemu se radi…

Svebor Andrijević i Luka Korlaet, autori projekta „Stambeni sklop Jordanovac“ o kojem smo pisali zimus i koji nas je sve oduševio s pametnim stanovima nove generacije, dobitnici su Medalje za arhitekturu, godišnje nagrade Hrvatske komore arhitekata.

Zoran Hebar, autor projekta “Revitalizacija prostora uz rijeku Savu u Zagrebu, s osvrtom na uređenje toka u cjelini” dobitnik je Medalje za urbanizam, dok je Dinko Peračić, autor Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci u nastajanju dobitnik Medalje za konceptualni pothvat.

Evo malo podsjetnika na „Stambeni sklop Jordanovac“

A onda i ‘Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci’ u nastajanju…

Nedavno sam vam pisala i o Big Berry resortu i njihovoj umjetničkoj koloniji. Evo što su 7 street artista iz Hrvatske, Slovenije i Španjolske napravili tijekom 9 dana provedbe projekta na kućicama u blizini Kupe…

I ovaj niz dobrih vijesti završavamo s odličnom ponudom iz Thermi Laško. U tijeku je lipanjska akcija kojom samo jedna osoba plaća svoj boravak, druga putuje besplatno, uz besplatan boravak djece do 5 godina. I to nije sve. Od 30. svibnja do 3. lipnja i 21. lipnja do 26. lipnja jedno dijete do deset godina također putuje gratis.

Ukratko, za cijenu jedne osobe, cijela četveročlana obitelj s malom djecom putuje, odmara, uživa…

Evo kako to izgleda u Thermama Laško.