Večera s tabletićima, kristalnim čašama, uljima na platnu…

Ovo je večera za mamu. I u čast svih mama. Jer mama je ipak mama. Uđite u poseban tavanski svijet kojeg su za vas pripremili Jelena Iva Nikolić i chefovi Tanja i Danko

Kad sam postala mama shvatila sam što zapravo stvarno znači ta riječ. Ništa me nije moglo pripremiti na tu eksploziju emocija, ljubavi, sreće, strepnje, brige, nježnosti… A svaka riječ kojom bi to opisala činila mi se toliko ofucana, nedostatna, previše obična…

TANJA RUM

Tada mi je moja mama rekla, od ovog trenutka više nikada sebi nećeš biti na prvom mjestu.

I u pravu je. Znaju to naše mame…

TANJA RUM

I zato vam danas pokazujem nešto sasvim posebno i lijepo. Večeru za mame i kćeri koju je nedavno organizirala Jelena Iva Nikolić na svom Tavanu ugostivši chefove Tanju i Danka, također roditelje malog dječačića koje je roditeljstvo potpuno promijenilo.

TANJA RUM

– Tanja i Danko službeno su počeli kuhati 2011. godine kad su otvorili svoj manje catering, a više kulinarski biznis. Nakon toga su vodili poznatu konobu na Hvaru, zatim fine dining restoran na Biokovu, pa je Danko radio u pekari Korica, prvoj artisan bakery u Zagrebu, kao pekar-umjetnik, pa je sada otac i – chef slobodnjak.

TANJA RUM

Tanja je u međuvremenu odradila par gigova s Dankom, sa mnom i Mirenom Škarić aka Đurđom Prettyface, jedan beach wedding party na Rabu, gdje je i saznala da će biti mama, odtrudnila, rodila, dosta fotkala & sada je spremna – za novo. S Dankom. – ispričala je Jelena Iva Nikolić dodavši kako su Večerom za mame željeli obilježili, ne samo magičnost majčinstva, nego i nove početke.

Evo kako im je bilo i u kojim sve delicijama su uživali.

Uživajte u galeriji fotografija Tanje Rum i mali podsjetnik, da se svake subote na Tavanu u Sinkovićevoj ulici ponovno održava Mali plac.