Nešto za ljubitelje biljaka. O’snova i Botanike

Mnogi od vas me često pitaju kad će biti nova radionica u organizaciji O’snove. Evo najave. Subota 16. lipnja od 10.30. Nešto jako lijepo, korisno, zeleno…

Postoje ljudi koji uhvate nešto zeleno, zabodu u zemlju i od toga naraste predivna biljka. Većina nas nažalost ipak nije te sreće. No, navodno nije u tome presudna sreća, nego znanje, ljubav, posvećenost…

BOTANIKE

Ako vam nedostaje ovog prvog, onda imam nešto što će vas jako razveseliti. Naime, sa svojim curama iz O’snove organiziramo lifestyle & indoor gardening radionicu O’biljke koju će voditi divne Botanike.

BOTANIKE

Botanike su jedan divan, čaroban studio kojeg vode sestre Marina i Maja Francuz, jedna arhitektica, druga ekonomistica, koje su zamijenile svoje osnovne profesije s dizajnom biljaka.

BOTANIKE

Pričat ću vam još o njima, ali danas evo još par informacija o O’snovinoj radionici za koju se često zanimate i pitate me kada će opet biti.

BOTANIKE

Evo je napokon, datum je subota 16. lipnja od 10.30 do cca 15 sati. Na radionici ćete naučiti sve što ste ikad željeli znati o biljkama i moći ćete se individualno savjetovati o biljkama koje bi mogle uspijevati u vašim domovima, na vašim prozorima, balkonima, terasama, u kupaonicama, mračnim hodnicima, kupaonicama…

BOTANIKE

Da, postoje i biljke koje su odlični pročišćivači zraka i koje će u vašu sobu tijekom noći donositi kisik, kao i one koje smanjuju štetna zračenja od kompjutera, televizora i ostalih gadgeta.

BOTANIKE

Postoje i biljke kojima ne smeta ako na njih zaboravite, kao i one koje su idealne za ljude koji su jako zaposleni ili često na putu.

BOTANIKE

Postoje i biljke koje su jako osjetljive, sramežljive i nježne i koje zadrhte kada im se približite…

BOTANIKE

A sve to i još puno toga saznat ćete na radionici s posebnim highlightom – izradom vlastitog terarija koji je idealan način kako sačuvati svoje biljke tijekom godišnjih odmora.

BOTANIKE

Da ne duljim, evo kako to obično izgleda u O’snovi i linka s kompletnim infom o O’bilje radionici.

BOTANIKE