Sretan Uskrs uz divna prirodna jaja

Svake godine Uskrs i Božić na Dblogu slavimo tako da objavljujemo slike vaših dekoracija. Ove godine vodim vas u Poreč kod Edi i otkrivam recepturu njezinih predivnih pisanica

Edi je čudo. Ta samozatajna cura uvijek me iznova iznenadi. Njezin Instagram nije javan, nema svoju web stranicu, niti svoj dizajnerski studio, iako divno radi i studirala je dizajn interijera u Milanu. Sve što radi, radi u tišini i samozatajno, prirodno…

I opet me iznenadila dvostruko. Naime, svi smo vjerujem u jajima i pisanicama i na Instagramu sam sasvim slučajno ugledala pisanice koje su točno onakve kakve već godinama pokušavam dobiti, ali nikako.

Edi Brljafa

No, Edi je to uspjelo. Na brzinu mi šalje par fotki i dozvolu da ih javno objavim.

Recept za njih je sljedeći, kaže Edi Brljafa.

Edi Brljafa

– Odabrala sam najsvjetlija domaća jaja, omotala najlonke s raznim biljem i cvijećem, stavila kuhati u lonac malo soli, decilitar octa i glavicu narezanog crvenog kupusa. Kuhala sam sve s jajima 10-15 minuta. Ostavila sam da se hlade u toj vodi i postepeno vadila jaje po jaje svakih 2 sata – otkriva nam Edi.

Edi Brljafa

Evo kako joj je uspjelo…

Edi Brljafa

I da, još jedna stvar me nasmijala i iznenadila te opet pokazala koliko je svijet mali.

Prije par dana objavila sam vam slike divnih kupaonica koje su ilustrirale temu o crnim pipama. Možete vjerovati tko je stilizirao ovu fotku za ugledni talijanski Agape?

AGAPE

Edi Brljafa, odnosno tada djevojački Edi Sluga, koja je tada prije pet godina radila u velikom milanskom studiju Studio Pepe.

Koliko je svijet divan i mali, a koliko mi oko sebe imamo sjajnih, kreativnih ljudi koje treba još otkriti…

Edi Brljafa

Uživajte u Uskrsu, a tu je i moj prošlogodišni uskršnji stol i recepti za bojanje pisanica na prirodan način.

Btw Edi je već jedanput bila naša D gošća i evo linka na njezine božićne dekoracije.