Vodič za apartmane – savjet #2: Sve mora biti kao na slikama

Gost želi dobiti ono što je vidio na slikama i zato su u O’live projektu svi apartmani (i skuplji i jeftiniji) u istom vizualnom kodu. Razlike su vidljive u asesoarima i doživljaju, a ne na prvi pogled. Evo priče o sitnicama koje čine razliku…

Pokazala sam vam kako izgleda prvi apartman u O’live residence u Bibinju, a danas vam pokazujem drugi.

Sličnosti ima jako puno, a sad ću vam i ispričati zašto.

SANJA BISTRIČIĆ

Kada gosti bookiraju apartmane to rade zbog dobre lokacije, cijene, ocjena i vizuala koji ih je privukao. Vizualni kod nešto je što im se već na prvoj otvornoj fotografiji svidi ili ne. Kada se gostu svidi taj jedan apartman, a iz nekog drugog razloga dobije neki drugi, često je razočaran.

Ima ljudi koji su htjeli baš taj krevet, baš tu lampu, baš tu stolicu…

SANJA BISTRIČIĆ

Kada smo projektirali O’live odmah smo znali da želimo da je vizualni kod prepoznatljiv, ali i da ipak ne želimo copy/paste identične apartmane. Moraju biti svi slični, ali opet različiti…

Zbog kategorizacije i prostornih mogućnosti znali smo da će neki teško dobiti 4 zvjezdice, pa smo odlučili napraviti malo “napucanije” i malo “običnije” apartmane.

SANJA BISTRIČIĆ

Ono što je bilo važno je da jedni i drugi izgledaju na prvi pogled jednako, ali neki su ipak malo ekskluzivniji, s boljim pogledom, luksuznijim sanitarijama, većim krevetima, većim prostorom…

Na prvi pogled izgledaju isto, ali zapravo nisu. Nije ista ni njihova cijena.

SANJA BISTRIČIĆ

Oni s najlošijim pogledom i najmanjim sobama i kupaonicama su nešto povoljniji, ali smo inzistirali da i oni budu jednako kvalitetni i vizualno slični kako se gost ne bi osjećao zakinut jer nije dobio apartman sa slike koja ga je privukla.

SANJA BISTRIČIĆ

I zato svi su opremljeni s istim namještajem i asesoarima, ali u malo različitim paletama boja.

SANJA BISTRIČIĆ

Svaki apartman ima svoj ton koji se proteže u detaljima – u slikama, bojama i uzorcima tepiha, miješalicama u kupaonici i kuhinji.

SANJA BISTRIČIĆ

Jučer sam vam pokazala apartman sa zlatnim Grohe pipama, a danas pokazujem onaj s bakrenim.

Pipe u boji skuplje su za 20-ak posto od običnih, a nevjerojatno podignu prostor. Baš kao i detalji i slike koje po koloritu pašu s ambijentom.

SANJA BISTRIČIĆ

O slikama i zidovima ćemo u idućem nastavku, a sada uživajte u fotografijama Sanje Bistričić.

SANJA BISTRIČIĆ

Btw sve što vidite od namještaja i dekoracija je iz Emmezete i ništa od toga nije ni dizajnersko, ni skupo. Samo pažljivo odabrano s dobrim omjerom kvalitete, estetike i vrijednosti za novac.

Wordpress Gallery Plugin Free

Kako bi lakše pratili sve savjete i iskustva o apartmanima na Dblogu smo napravili posebnu rubriku: Vodič za apartmane – O’live house by Emmezeta.

Ondje možete pratiti sva događanja oko kuće O’live residence te na jednom mjestu imati sve savjete o opremanju i uređenju apartmana. Još jedanput hvala partnerima – Emmezeti i Groheu što su omogućili da sva ova znanja i iskustva koja je prolazila obitelj Kero postanu javna.

——————————————————————————————————
OVAJ PREMIUM SADRŽAJ NA DBLOGU OMOGUČILA VAM JE: