O’live apartman No 1. Savjeti o dostavama, montažama, radovima…

Kako izgleda apartman koji se odlično bookirao bez i jedne recenzije i sa 3D vizualizacijama? Upoznajte prvi od šest O’live residence apartmana u Bibinju čiju gradnju pratimo od samog početka

Danas pokazujemo prvi u nizu O’live residence apartmana u Bibinju, čiju gradnju pratimo još od prošle godine. Jučer sam vam nagovijestila da su se apartmani odlično iznajmljivali, unatoč atipičnoj sezoni i praktički najvišoj cijeni u cijelom mjestu. Natuknula sam i da su zadnji dani pred početak sezone bili jako dramatični… No, idemo polako. Pokušat ćemo objasniti što više stvari… a onda ćemo i vrlo konkretno sa savjetima za opremanje.

SANJA BISTRIČIĆ

Znate onu priču da je za radove na moru najbolje uzeti majstore s kontinenta, a za radove na kontinentu majstore s mora. To je velika istina. Kada su majstori daleko od svog doma htjet će raditi koliko treba i napraviti kvalitetno… Motiv im je da što prije odu kod kuće i da se više ne moraju vraćati.

Kad imate lokalnu ekipu, onda se puno više gleda na radno vrijeme, a naknadni popravci nisu problem jer im je sve blizu i reklamacija im nije tako velik trošak.

SANJA BISTRIČIĆ

Mi smo imali lokalne majstore. I koronu. I potres. I lockdown… i poplavu u podrumu…

No, opet imali smo i ogromnu sreću. U trenutku kada je krenulo opremanje i kada je Emmezeta iskrcala svoj zadnji kamion, krenuo je optimizam i sve se nekako posložilo u svega par dana.

SANJA BISTRIČIĆ

Naime, zbog boljih rabata i uvjeta kupnje kompletna oprema nabavljena je od svega nekoliko dobavljača. Sav namještaj, bijela tehnika, kuhinje po mjeri, dodaci, dekorativna rasvjeta, posteljina, zavjese šivane po mjeri… sve je to iz Emmezete. Sve sanitarije, mješalice, vodokotlići su Grohe, sve pločice su nabavljene u zagrebačkom salonu Ardeo Plam. Izvedbu podova od mikrocementa radio je izvrstan majstor Tomislav Peršić prema preporuci dobavljača materijala Terra Sol. Parket je Moparov, a sve ograde, kupaonske ormariće i konzolne stoliće u spavaćim sobama izradio je po mjeri izvrstan stolarski obrt Artha iz Zadra.

SANJA BISTRIČIĆ

Sve dostave, montaže kuhinja, kreveta, stolova, ormara, kao i ugradnje kuhinjskih uređaja, odradila je sjajna Emmezetina ekipa. Ta odluka da se uzme dostava i montaža od trgovine koja prodaje robu uvijek je izvrsna opcija, pogotovo kad nemate vremena.

To što se čini malo skuplje zanemariva je razlika u cijeni na kompletnu investiciju, a omogućava puno mirniji san i manje problema. Ako slučajno neki djelić nedostaje ili je oštećen, oni će sve riješiti. Ne morate nikog ništa zvati, dokazivati… Uz to, monteri svaki dan rade taj posao i prilično su brzi i rutinirani, tako da je 6 kuhinja i 6 kompletnih apartmana bilo montirano u svega par dana.

SANJA BISTRIČIĆ

Pokazala sam vam jučer video kako je to izgledalo 10 dana prije ovih fotografija koje gledate.

SANJA BISTRIČIĆ

A kako smo uspjeli stisnuti i odvaliti posao u tako malo dana, i to u zgradi koja do tada nije imala ni vode? Btw par dana prije izbora i točno na dan kada je stigao Emmezetin kamion asfaltirana je cesta i tek tada je stigla voda u zgradu koja je zbog toga bila prljava i prašnjava…

Zapravo je bila ključna šačica žena i pokoji muškarac.

SANJA BISTRIČIĆ

Sve se može kada se uistinu radi i kada imate sjajnu ekipu koja ne gleda što je čiji posao. Uhvati metlu, bušilicu, kuhaču, fotoaparat… takva ekipa vam treba.

SANJA BISTRIČIĆ

Danas vas puštam da gledate slike prvog apartmana, radnog naziva “gold”, a sutra vam pokazujem drugi – “bakreni” – i pričam o konceptu i razlikama između apartmana.

SANJA BISTRIČIĆ

Uživajte u fotogaleriji (za otvaranje slika kliknite na fotografiju ispod). Btw u fotogaleriji možete pogledati i kupaonice, no o njima ćemo detaljnije o jednom drugom tekstu.

Wordpress Gallery Plugin Free

Kako bi lakše pratili sve savjete i iskustva o apartmanima na Dblogu i na stranici Emmezete napravili smo posebnu rubriku: Vodič za apartmane – O’live house by Emmezeta.

Ondje možete pratiti sva događanja oko kuće O’live residence te na jednom mjestu imati sve savjete o opremanju i uređenju apartmana. Još jedanput hvala partnerima – Emmezeti i Groheu što su omogućili da sva ova znanja i iskustva koja je prolazila obitelj Kero postanu javna.

——————————————————————————————————
OVAJ PREMIUM SADRŽAJ NA DBLOGU OMOGUČILA VAM JE: