U trendu je soft glam. Stil s nula posto testosterona. Kako ga isfurati?

Vjerojatno ste primijetili. Stil koji je počeo dominirati je art deco s mnoštvom baršuna, mjedi, zlata… Stil koji će se jako svidjeti suvremenim princezama. Evo i najboljih komada

Listamo strane časopise i kataloge, gledamo nove kolekcije koje polako počinju osvajati i hrvatsko tržište, šetamo po sajmovima… Zaključak je uvijek isti. Baršun, art deco, terazzo, mramor, mjed, raskošno, luksuzno… Sve to jako je u modi i definitivno osvaja i hrvatsko tržište.

Listam novi katalog Kare designa i nailazim na podvrstu tog stila – soft glam. Stil inspiriran glamurom, nekim davnim prošlim vremenima zlatnog Hollywooda, ali na jedan nježan, ženstven način.

Kare Hrvatska

Stil s nula posto testosterona, ali istovremeno sa stavom, stilom i drskosti rekla bih.

No, kako ga isfurati, kako ga zavoljeti? Kako ne pretjerati? Kako u svoje domove unijeti dašak glamura, elegancije, nježnosti, profinjenosti, a opet neke frajerske pomaknutosti.

Kare Hrvatska

Princeza na zrnu graška koja nosi mrežaste čarape i plavu izblajhanu periku… Ovako ja nekako zamišljam tipičnu predstavnicu ovog stila i njezin interijer.

Bjelina, visoki stropovi, štukature, zlatni detalji, baršunaste fotelje, puno detalja koje bi se svidjeli i barbiki, a opet istovremeno odvažno, pomaknuto, girly, simpatično…

Kare Hrvatska

Da puno ne duljim, evo 30 tipičnih komada soft glama i mog izbora iz Kare Hrvatska.