Tražite rasvjetu? Evo zanimljivih prijedloga

Kad kažem da je Big white od SLV-a deblji nego ikad i da slavi 10 godina, arhitekti znaju o čemu govorim i zašto sam sretna. Zavirite u Bibliju za rasvjetu na više od 1000 stranica i slobodno ga downloadajte na Dblogu

Obožavam kataloge i maštati što ću si kupiti u nekom svom novom stanu. Znam da je to u digitalno doba kada sve postoji na internetu old school, ali ta ljubav prema papiru seže još u djetinjstvo i blještave sjajne talijanske magazine na kojima sam odrastala.

SLV / Big white

I zato se jako radujem svakom lijepom, novom, raskošnom magazinu i katalogu.

SLV / Big white

Bigger is better zar ne, zato katalog koji stvarno volim pogledati je Big white od SLV-a, prava Biblija kada je rasvjeta u pitanju.

SLV / Big white

Direktna, indirektna, ugradbena, dekorativna, vanjska, unutrašnja, tehnička, retro, industrijska, minimalistička, led trake… ogromne su šanse da ćete to što tražite naći u tom katalogu koji je upravo ovih dana izašao te ga možete downloadati ovdje ili svoje papirnato izdanje naručiti od glavnog distributera za Hrvatsku, tvrtke Nox iz Varaždina.

SLV / Big white

Zašto arhitekti i dizajneri interijera obožavaju SLV?

SLV / Big white

Odličan je omjer cijene, i kvalitete, imaju golemi izbor, garanciju na kvalitetu te u katalogu su već iskazane sve cijene, dimenzije, jačine svjetla, količine luksa tako da odmah rješavate sva pitanja, dileme i nedoumice.

SLV / Big white

Uz to SLV je tvrtka kod koje se ne plaća dizajnerski brend, iako i oni često surađuju s poznatim dizajnerskim imenima, nego je njima prvenstveno u fokusu kvaliteta i racionalan odnos uloženog i dobivenog.

SLV / Big white

Inače iza njih je 35-godišnje iskustvo te su danas jedan od vodećih dobavljača inovativnih sustava rasvjete, tehničke rasvjete i stambene rasvjete. Sjedište im je u Njemačkoj, a prisutni su u više od 95 zemlja širom svijeta.

SLV / Big white

No, da ne duljim, evo mojih favorita iz novog SLV-ovog Big white 2018. kataloga.

SLV / Big white

Hm, a što kažete na ovaj luster?

SLV / Big white

A ovaj?

SLV / Big white

Ili ovako nešto klasičnije?

SLV / Big white

Pomalo retro?

A nismo ni stigli do outdoor dijela…

SLV / Big white

Uživajte još malo u slikama i još uvijek stoji ponuda za katalog…

 


 

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom NOX-om i po najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe.