Ormari u koje se poželiš preseliti

Prima je otvorila novi salon u Puli, rađen po novom konceptu koji je projektirala agencija Brigada. Bili smo u Puli. Evo kako to izgleda izbliza i što nam se najviše svidjelo

Prima se mijenja, i to velikim koracima. Naime, nakon promjene vizualnog identiteta koji su radili Bruketa&Žinić&Grey, proširivanja asortimana i mnoštva novih proizvoda i kolekcija, na red su došle i trgovine. Prima saloni sada poprimaju novi prodajni koncept nazvan 100% tvoje. U tom pothvatu Prima grupa, najveći proizvođač namještaja u Hrvatskoj, surađuje s Brigadom, poznatom agencijom za dizajn. Prva na redu bila je Makarska, a druga je Pula – i to s najvećim salonom do sada na čak 3200 kvadrata.

Idemo u Pulu…

ANA BOLOBICCHIO

Namještaj u salonu izgleda elegantno, fino, kvalitetno, a interijer poziva na razgledavanje i opuštanje. Budi se želja za biranjem materijala, fronti, želiš razgovarati o svom idealnom domu te sjesti u Prima café, prostor za 3D planiranje i studio za dizajn. Već pri ulasku u pulski salon jasno je da su Prima i Brigada uistinu napravili sjajan posao.

“Godinu i pol dana rada vidljivo je na Prima salonu u Puli, a ono što nam predstoji je da svaki naš salon u Hrvatskoj dovedemo na ovu razinu. Bilo nam je važno da koncept može biti internacionalan i prisutan u Europi, tako da se nadamo da ćemo već u idućoj godini krenuti u smjeru otvaranja salona u drugim državama i širenjem maloprodajne mreže”, rekao je na eventu u povodu otvorenja salona direktor Prima namještaja Slaven Andrić.

ANA BOLOBICCHIO

Ugodna atmosfera, divni kutci s uzorcima, prostor za 3D planiranje, studio za dizajniranje i individualne dogovore, kafić, namještaj kreiran u interijere koji prizivaju ugođaj doma, velik i proširen asortiman namještaja i dekoracija za opremanje doma – sve to opisuje novu viziju modernog Prima salona kojom je zadovoljan i sam direktor i vlasnik Brigade Damjan Geber.

“Četiri stvari su bitne za svaki maloprodajni koncept, a prvi je brend, koji Prima svakako ima i to je jedan novi, svježi brend koji je stvarno napravio veliku razliku. Drugi je proizvod, koji je Prima oduvijek imala, a koji sada raste i razvija se još više. Zatim osoblje koje je vrhunsko te ambijent u kojemu se ta trgovina nalazi. Upravo sada imamo sve četiri stvari zaokružene i one tvore ovaj salon. Važno je pronaći balans, a mislim da smo mi to ovdje uspjeli naći”, rekao je Geber.

ANA BOLOBICCHIO

Kuhinje, dnevni boravci, blagovaonski stolovi, stolice, kreveti, madraci, ormari, kupaonice, uredski asortiman, tapete, zavjese, dječji namještaj, asesoari… Sve izgleda zanimljivo, no od asortimana najviše su me osvojili ormari. Ne znam jeste li znali da Prima ima novu ponudu modernih ugradbenih ormara koji su još bolji, veći, raskošniji, organiziraniji i 100% prilagođeni vama.

Walk-in mi izgleda tako dobro da bih se u njega najradije preselila. To su prostrani ormari s rasvjetom, staklenim policama, brojnim organizatorima… Čak i ugradbeni klizni ormari te oni s klasičnim zaokretnim vratima u sebi skrivaju fine detalje i puno praktičnih rješenja.

ANA BOLOBICCHIO

Svaki ugradbeni ormar, saznajem, radi se po mjeri kako bi u potpunosti odgovarao vašem domu, ali i vašim potrebama.

To znači da sami birate dimenzije, vrstu materijala i dekora fronti, unutrašnjosti te bočnih stranica. Sami birate i organizaciju ormara, izgled ladica, polica, boje, fronte, način otvaranja. Rebrasto staklo, brončano, satinirano, dimljeno sivo… Svaki ormar možete učiniti autentično svojim.

ANA BOLOBICCHIO

Kombiniranjem različitih elemenata dodatne opreme oblikujte ormar koji odgovara dimenzijama vaše sobe i prilagodite ga svojim navikama i potrebama. Ako imate puno haljina, košulja ili sakoa trebat će vam više prostora za vješanje, a manje polica. Ako imate puno džempera i vunenih stvari, njih je bolje držati na policama ili u ladicama.

Svoje potrebe i želje dovoljno je reći prodajnom savjetniku u Prima salonima koji će vas savjetovati o mogućnostima te dodatnoj opremi za bolju i pregledniju organizaciju odjeće.

ANA BOLOBICCHIO

Da mene pitate, svakako bih savjetovala ormar s rasvjetom, mnoštvom ladica, garderobnim liftom za košulje i sakoe, šipkom za vješanje haljina i izvlačnom vješalicom za hlače. Iznutra uzorak drva, izvana rebrasto staklo i crni detalji. Naravno, ne smijemo ni zaboraviti ni plitku izvlačnu ladicu za nakit.

ANA BOLOBICCHIO

Na link vam stavljam tekst o novim ormarima iz Prime s infografikom koja pokazuje mogućnosti kombiniranja i završnog izgleda ormara.

A u galeriji vam stavljam još neke od favorita iz novootvorenog Prima salona u Puli. Uživajte u slikama.