Noviteti. Greenery osvaja dućane. Ovo je moj izbor.

Stigle su. Nove proljetne kolekcije zaposjele su sve dućane. Pročešljala sam malo trgovine i web shopove. Evo 95 stvari koje su me se najviše dojmile. Početna cijena već 15 kuna

Nedavno sam pisala o trendovima koji nam uskoro dolaze u trgovine i spomenula greenery kao veliki trend. Greenery je ton zelene koju je Pantone proglasio bojom 2017. godine. Nije trebalo dugo čekati i evo je…

posteljina, hm.com, 365 kn

Zaista je zelena ovog proljeća jako in. I to ne samo kao boja, nego i kao ornament, print, način života.

Oblique kolekcija, Prostoria, dizajn: Numen / For Use, stol od 8298 kn, stolice od 1911 kn

Fikusi, filadendroni, sanseverije, paprati, palme i tko zna kakvo sve ne bilje vrlo je in, što je zapravo odličan način kako biti u trendu, čak i ako ne volite zelenu boju. A čak i ako vam cvijeće ne uspijeva, ove sezone nema isprike, postoji puno opcija cvijeća s navodnjavanjem.

tegla s navodnjavanjem, ikea, 179 kn

No, da ne duljim. Evo moje shopping liste. Od Jyska do Modusa, od Emmezete do Prostorije, H&M-a do theposter.com-a. U svašta sam se zaljubila. Da smijem, bankrotirala bih rado… Uživajte, možda nađete nešto s čime ćete malo osvježiti svoj dom.

 


 

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom Prostoriom i po najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe.